London Business School, cea mai buna scoala de afaceri pentru al patrulea an consecutiv

Data publicarii: 04-12-2017 | Economie

Topul celor mai bune scoli de afaceri a ramas aproape neschimbat fata de anul trecut, London Business School (LSB) fiind numarul unu pentru al patrulea an consecutiv, conform clasamentului realizat de publicatia britanica The Financial Times (FT).

Sursa foto: London Business School / Facebook

LBS continuă să beneficieze de gama sa extinsă de cursuri de top, având astfel o evoluție foarte bună în principalele cinci metode de ierarhizare utilizate de FT pentru a alcătui topul celor mai bune școli de afaceri în 2017, care măsoară calitatea și anvergura programelor post-universitare.

Clasamentul celor 95 de școli se bazează pe performanțele lor în domeniile: Master în Administrarea Afacerilor (MBA), Executive MBA, Master în Management și doi indicatori pentru educația pentru cadrele de conducere.

Masterul în Administrarea Afacerilor de la Insead este pe primul loc pentru al doilea an consecutiv dar școala franceză și-a pierdut prima poziție la Executive MBA după ce programul său academic cu universitatea chineză Tsinghua University a fost întrecut de un program comun desfășurat de alte școli, printre care și LBS.

Universitatea elvețiană St Gallen rămâne pe primul loc la categoria Master în Management. O altă instituție elvețiană, IMD, și Iese Business School din Spania sunt primele la educația pentru cadrele de conducere.

În 2017, London Business School este cea mai bună școală de afaceri din Europa, pentru al patrulea an consecutiv, în topul FT. Este în primele cinci în patru din metodele de ierarhizare utilizate pentru a alcătui topul celor mai bune școli de afaceri în 2017, care măsoară calitatea și anvergura programelor post-universitare.

Cea mai bună școală de afaceri din Germania este Mannheim, care a urcat în clasament patru poziții, ajungând pe locul 15.

Sursa: Agerpress