ROG PHONE II, un mult așteptat telefon de gaming, este disponibil de acum și în România

Data publicarii: 24-10-2019 | IT&C
Cel mai puternic telefon de gaming al acestui an, ROG PHONE II, un telefon ce utilizează pentru prima data platforma Qualcomm Snapdragon 855 Plus tractată până la 2,96GHz cu grafică Adreno 640, este disponibil acum și în România.

Platforma Snapdragon unică în lume până în acest moment, permite acestui terminal mobil să susțină sesiuni intense de gaming fără supraîncălzirea chipsetului.

ROG PHONE II beneficiază de o grafică superioară altor terminale mobile, grafică susținută de un nou și modern accelerator video Adreno 640, dotat și cu un sistem de răcire cu camere de vapori ce poate stabiliza performanța la viteze maxime. Terminalul este înzestrat de asemenea cu primul ecran de tip AMOLED 10-bit HDR din lume, ecran ce beneficiază de o rata de refresh de 120Hz și timp de răspuns de 1 milisecundă. Diagonala dispozitivului de 6,59 inch, asigura o vizualizare remarcabilă a jocurilor și o manevrabilitate sporită. Rezoluția mare oferă de asemenea o acuratețe a culorilor Delta-E <1 și un răspuns tactil instantaneu.

ROG PHONE II a fost conceput ca și telefon de gaming și de aceea, orientarea „landscape” este cea care valorifică cel mai bine ecranul aparatului, care se bazează pe un format vieo de 19,5:9. Telefonul dispune și de butoane virtuale de tip Air Trigger II cu senzori haptici, o tehnologie audio Dual Surrounding Vibration și difuzoare stereo frontale. Utilizatorii pot adăuga de asemenea un dock opțional, TwinView Dock II care oferă un ecran suplimentar, existând de asemenea posibilitatea achiziționării unui gamepad (ROG Kunai) care să desăvârșească în cele din urmă experiența de gaming.

ROG sau Republic Of Gamers este o marcă Asus, o marcă dedicată creării și distribuirii de hardware de înaltă calitate pentru gamerii din întreaga lume, oferind o linie completă de produse recunoscute pentru performanțe și calitate. ROG Phone II beneficiază în același timp de 12 GB memorie RAM, 512 spațiu de stocare și poate fi găsit în magazine la prețuri ce pornesc de la 4500 de lei cu taxe incluse.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: