Serviciul de transfer instant de bani furnizat de către Paypal și Mastercard va fi extins în Europa și Singapore

Data publicarii: 04-11-2019 | Finante-Banci
Paypal, cel mai folosit sistem de plăți online la ora actuală, împreună cu Mastercard, unul dintre liderii din domeniul companiilor de tehnologie globale din industria de plăți, anunță un parteneriat menit să extindă soluția instant de transfer de bani în Europa și Singapore. Decizia vine ca urmare a succesului repurtat pe piața din Statele Unite, printre piețele europene alese pentru această extindere numărându-se și România.

Soluția mai sus amintită le oferă persoanelor care sunt în același timp clienți Paypal și Mastercard, posibilitatea de a efectua în siguranță transferuri rapide din conturile digitale către cele bancare și viceversa.

Toate aceste operațiuni financiare se pot realiza prin intermediul serviciului Mastercard Send, un serviciu care folosește infrastructura procesatorului de plăți Mastercard și care permite consumatorilor persoane fizice sau juridice transferuri de fonduri din conturile Paypal către cardurile Mastercard deținute. Aceste transferuri sunt eligibile în doar câteva secunde, la orice oră a zilei.

Serviciul Mastercard Send permite, prin urmare, accesul imediat la fondurile proprii, tuturor clienților Paypal care altminteri aveau de așteptat cel puțin 24 de ore pentru a realiza un transfer. Sistemul reprezintă un avantaj în special pentru clienții business, optimizând circulația banilor și gradul de lichiditate.

„Suntem extrem de încântați să colaborăm cu PayPal pentru a extinde soluția de transfer instant de bani, prin intermediul Mastercard Send™, către cât mai mulți consumatori din diferite țări. Astfel, ne asigurăm că facem un pas important în dezvoltarea de soluții de plată tot mai diverse și mai potrivite pentru clienții noștri, pentru ca aceștia să își poată accesa fondurile personale rapid și ușor”, declară Roxana Turquin, Business Development Manager Mastercard Romania.

Pentru început, serviciul va fi lansat pe piața din Singapore urmând ca în următoarele luni acesta să fie dezvoltat și implicit pus la dispoziția consumatorilor și pe piața europeană începând cu Serbia, Italia, Marea Britanie, România, Slovenia, Bulgaria, Germania, Spania și Bosnia.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: