Gothaer lansează polița de asigurare SuperCASA, destinată celor care vor să-și asigure locuințele pentru toate riscurile

Data publicarii: 23-12-2019 | Imobiliare
Pretențiile românilor cresc de la an la an în ceea ce privește locuințele. Contează amplasarea acestora, utilitățile, designul interior, mobilierul dar mai ales asigurarea, polițele de asigurare fiind cele care ne pot conferi liniștea de care avem nevoie, știind că locuințele și bunurile ne sunt protejate într-o anumită măsură.

În acest sens, Gothaer a realizat în luna octombrie a acestui an un sondaj, un studiu de piață, pentru a afla care sunt dorințele românilor în materie de asigurări și tipurile de polițe de care aceștia au nevoie. Rezultatele? Pe lângă obișnuitele asigurări împotriva incendiilor, furturilor, dezastrelor naturale, vandalismelor și așa mai departe, cea mai mare parte din cei chestionați s-au arătat interesați să încheie asigurări de tipul „pentru toate riscurile” care să includă protejarea bunurilor pe care le dețin împotriva distrugerilor de orice tip și din orice motiv.



„O poliță de tipul ”toate riscurile” pentru locuință acoperă daunele produse din orice cauză, mai puțin cele care sunt încadrate la excluderi. Spre deosebire de o poliță clasică, în care sunt specificate riscurile acoperite, o poliță ”toate riscurile” le specifică doar pe cele excluse, restul riscurilor fiind acoperite. Dintre cele mai comune riscuri excluse din polițele de tip ”toate riscurile”, menționăm: cutremurul, războiul, exproprieri, degradare, infestări, poluare, eveniment nuclear, depreciere financiară etc”.

Gothaer a identificat această nevoie oferindu-le clienților săi posibilitatea de a-și reconfigura ofertele de asigurare, completându-le cu clauze de tipul „toate riscurile”. În funcție de nevoile și interesele asiguraților, compania oferă mai multe tipuri de asigurări facultative ale locuințelor CASA MEA precum GoConfort, GoProtect și noua adiție, începând cu data de 2 decembrie, asigurarea SuperCASA, una de tip „toate riscurile” sau riscuri nedenumite.

”Am dezvoltat produsul SuperCASA având în vedere faptul că oamenii caută soluții acoperitoare pentru asigurarea de locuință, fără a pierde timp prețios selectând diverse riscuri și făcând scenarii. Pentru cei care vor o acoperire de tip ”toate riscurile” pentru locuința și bunurile lor, SuperCASA este acum opțiunea ideală”, declară Cosmin ANGHELUȚĂ, Director General Adjunct și Director Executiv Vânzări al Gothaer Asigurări Reasigurări.