D&B David și Baias a asistat Altex în tranzacția de preluare a RTC Proffice, furnizorul de consumabile pentru birouri

Data publicarii: 26-12-2019 | Economie
Societatea de avocatură D&B David și Baias a asistat firma Complet Electro Serv, parte a grupului de firme Altex, într-o tranzacție ce viza preluarea RTC Proffice Experience, unul dintre cei mai importanți distribuitori de consumabile și mobilier pentru birouri din România, care aparținea până în această lună fondului de investiții Oresa Ventures.

”Achiziționarea de către Altex a unei societăți românești binecunoscută în piață de mulți ani este o nouă dovadă a procesului de consolidare și creștere a brandurilor românești, proces la care echipa D&B a contribuit de-a lungul anilor. Am dovedit încă o dată că echipa noastră de avocați poate oferi consiliere la cele mai înalte standarde. În cadrul procesului de preluare a RTC Proffice de către Altex, avocații noștri au acordat servicii de due diligence juridic, asistență juridică în procesul de negociere a documentației de tranzacție și asistență în notificarea tranzacției la Consiliul Concurenței”, declară Sorin David, Managing Partner D&B David și Baias.

Altex România, este deținut de omul de afaceri Dan Ostahie, fiind un grup care în ultimii ani a reușit să devină unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de electrocasnice și echipamente IT&C de pe piața autohtonă cu peste 100 de magazine în toată țara.

Tranzacția mai sus amintită a fost semnată la începutul ultimei luni a anului 2019, asistența D&B David și Baias incluzând consilierea completă, cuprinzând toate etapele până la finalizarea tranzacției. Echipa D&B a fost coordonată de Sorin David, Managing Partner, și formată din Cristina Păduraru, Avocat Senior Coordonator, Mihaela Papandreia, Avocat Colaborator, și Raluca Borșan, Avocat Colaborator în vreme ce de notificările la Consiliul Concurenței s-au ocupat membri unei echipe formate din Sorin David, Lucian Bozian, Avocat Senior Coordonator și Sonia Voinescu, Avocat Colaborator.