Patria Bank anunță măsuri de solidaritate față de medici și program redus în sucursale

Data publicarii: 30-03-2020 | Finante-Banci
Marile companii locale dar și din lume, au anunțat în ultima perioadă o serie de ăsuri menite să combată ori să lupte cu epidemia cauzată de noul Coronavirus. Patria Bank, urmează la rândul său acest trend, anunțând la rânsul său măsuri aplicable la nivelul rețelei de sucursale dar și în ceea ce privește implicarea directă în comunitate.

Astfel, începând cu data de 25 martie, unitățile teritoriale ale patria Bank au un program redus de lucru cu clienții, de doar șase ore între 09 și 15, program care poate fi micșorat și mai mult în cazul în care situația din teren o impune. Se dorește în acest sens expunerea cât mai mică a angajaților la contractarea virusului și implicit protejarea acestora față de amenințarea pe care Covid-19 o aduce.

Măsurile de prevenire nu se reduc însă doar la programul de lucru. Patria Bank a decis de asemenea instalarea în perioada imediat următoare a unor paravane de protecție și dotarea unităților cu dezinfectanți astfel încât atât angajații cât și clienții care intră în sucursalele din țară să beneficieze de protecție maximă.

Patria Bank se solidarizează de asemenea și cu eforturile sistemului medical din această perioadă, sprijinind nevoia de echipamente medicale necesare. În acest sens, instituția financiară a donat 100.000 lei către Asociația Dăruiește Viața, echipamentele achiziționate cu această ocazie urmând a fi distribuite de către asociație în funcție de prioritățile imediate, la nivel național.

„Aceste măsuri și initiațive, de protejare a angajaților, a clienților dar și de implicare în comunitate, se alătură eforturilor din piață, Patria Bank salutând toate demersurile și solidaritatea colegilor din mediul bancar, companiilor și ONG-urilor implicate” se arată în comunicatul oficial al băncii.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: