În contextul pandemiei cauzate de noul Coronavirus, TBI Bank donează 250.000 lei pentru nevoile sistemului medical

Data publicarii: 02-04-2020 | Economie
TBI Bank, instituție financiară operațională în Bulgaria și România, a înțeles dimensiunea problemelor și provocărilor cu care se confruntă toată lumea pe tot cuprinsul continentului European și evident în cele două țări în care aceasta este operațională.

Conștientă de responsabilitatea de care trebuie să dea dovadă pentru a asigura clienții proprii și nu numai că aceștia se vor putea baza în continuare pe ajutorul companiei în vremuri de dificultate economică, dar și de faptul că pandemia cauzată de Covid 19 a condus la o situație dificilă în domeniul medical, sistemele de sănătate confruntându-se cu probleme fără precendent, TBI Bank a decis să doneze 250.000 de lei pentru a acoperi o parte din nevoile imediate ale serviciilor medicale. Mai mult, pentru a se asigura că fondurile alocate vor avea impactul dorit, banca se va furniza instituțiilor medicale echipamente specifice situației actuale.

”În vremuri ca acestea ne bazăm pe adevărații eroi care lucrează zi și noapte în spitale pentru binele societății. Angajații din sistemul medical poartă o greutate enormă pe umerii lor – noi, cei de la TBI Bank, putem doar spera că donația noastră umilă îi va ajuta”, spune Petr Baron, CEO TBI.

Instituția bancară a luat de asemenea toate măsurile necesare pentru a asigura un mediu de lucru sigur pentru angajați, activând proceduri de muncă de la domiciliu în cazurile în care s-a putut și punând la dispoziția celor care muncesc încă în sediile băncii dezinfectanți și orare de lucru diferite. În același timp, TBI Bank s-a asigurat că toate birourile sunt dezinfectate cu regularitate în toate sucursalele, în concordanță cu măsurile și recomandările autorităților, recomandând clienților utilizarea pe cât posibil a canalelor digitale pentru interacțiunea cu banca.