EY raporteaza venituri globale in valoare de 37,2 miliarde de USD in 2020

Data publicarii: 01-10-2020 | Finante-Banci
EY a anunțat venituri globale în valoare de 37,2 milioane de dolari americani în exercițiul financiar încheiat la mijlocul acestui an. O valoare ce reprezintă în același timp și o creștere de 4,1% față de anul precedent, în ciuda problemelor economice și sociale cauzate de pandemia de Covid-19. Trendul ascendent se păstrează astfel, în ultimii șapte ani, organizația globală EY înregistrând creșteri anuale agregate de 7,7%.

„Rezultatele noastre reflectă cultura puternică pe care am construit-o și modul în care am ales să ne punem în valoare oamenii, clienții și comunitățile în care suntem prezenți. Pe mai departe, vom investi și mai mult în oamenii și în echipele EY, în digitalizare și tehnologie și în susținerea antreprenorilor care luptă, prin inovație, să dezvolte afaceri durabile”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale.

Toate liniile de servicii ale companiei EY au înregistrat creșteri pe sectoarele și piețele cheie în exercițiul financiar al acestui an. Veniturile au crescut de asemenea în toate zonele geografice în care activează EY cu 3,4% în America de Sud și de Nord, cu același procent în Europa,Orientul Mijlociu și Africa respectiv cu 2,8% în sectorul Asia-Pacific. EY a înregistrat de asemenea și o creștere solidă în sectoarele produselor de larg consum, administrarea patrimoniului și a activelor, a capitalului privat și al tehnologiei, o creștere gernerată în principal de cererea sporită de servicii digitale bazate pe tehnologie.

„În exercițiul financiar 2020, EY și-a stabilit un obiectiv ambițios de a avea un impact pozitiv asupra a 1 miliard de vieți până în 2030, prin intermediul programului său de responsabilitate socială EY Ripples. Peste 1 milion de oameni vor fi mobilizați la nivel global pentru a promova schimbarea pe termen lung prin colaborarea cu antreprenorii cu impact social, prin sprijinirea următoarei generații și prin accelerarea durabilității ecologice”, se arată într-un comunicat oficial al companiei.

În aceeași perioadă, au fost realizate o serie de investiții în valoare de peste 125 milioane de dolari americani, investiții în proiecte dedicare consolidării comunităților în care compania EY își derulează activitatea. Mai mult, la Davos. „EY s-a angajat să devină o organizație neutră din punctul de vedere al amprentei de carbon până la finalul anului calendaristic 2020”. Astfel, Steve Varley a fost numit în noua poziție de vicepreședinte global al EY pentru sustenabilitate, activitatea sa concentrându-se în principal asupra realizării obiectivelor de dezvoltare durabilă ale EY și ale clienților săi.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: