Clădirea de birouri Mendeleev Office 5 din centrul Capitalei atinge un grad de ocupare de 95% atat contractual, cât şi fizic

Data publicarii: 16-08-2021 | Imobiliare
Clădirea de birouri Mendeleev Office 5 din centrul Capitalei, dezvoltată de Akcent Development și administrată de echipa Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox a atins un grad de ocupare de 95% după semnarea contractului cu noul chiriaș, agenția de comunicare Jam Session Agency.

Jam Session Agency a închiriat etajele 7 și 8 ale clădirii de birouri, spațiul închiriat cumulând o suprafață totală de peste 650 de metri pătrați. Noul chiriaș beneficiază de asemenea și de o terasă cu o suprafață de 350 de metri pătrați, terasă amplasată chiar pe acoperișul clădirii din centrul Bucureștiului.

„Finalizată la începutul anului 2020, la debutul pandemiei, când toată lumea s-a baricadat în case, putem spune că Mendeleev Office 5 a avut un „bad timing”. Faptul că am reușit să o închiriem aproape integral într-o perioadă dificilă pentru piața de birouri ne demonstrează încă o dată cât de important este să respecți principala regulă a imobilelor, care ține de alegerea locației, dublată de o atenție deosebită acordată zonei de servicii. Suntem cu atât mai mândri de faptul că imobilul are viață, în condițiile în care peste 95% dintre angajații chiriașilor noștri aleg să vină constant la birou, fapt ce demonstrează atractivitatea clădirii,” a declarat Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development.

„Am ales o locație care să devină casa echipei Jam Session Agency: un spațiu colaborativ, urban, care deschide o perspectivă asupra orașului prin terasa generoasă de 350 metri pătraţi de la etajul 8. În această etapă, când “work from home is the norm” spațiul Jam Session va fi unul predominant dedicat interacțiunii sociale în siguranță, în orice anotimp, care leagă idei și aduce împreună talente diverse. Micul cartier Amzei din inima orașului, amestecul surprinzător dintre vechi și nou, top floor în clădirea boutique, vecinii din proximitate, invitații noștri, toate sunt ingrediente care potențează colaborarea creativă. Este un spațiu perfect pentru un jam session,” a adăugat Irina Pencea, Co-Founder şi Managing Partner Jam Session Agency.

Mendeleev Office 5 este una dintre cele mai importante clădiri de birouri boutique din București, una care revitalizează centrul turistic al capitalei, fiind localizată în zona cuprinsă între Piața Romană și Calea Victoriei. Chiriașii clădirii au astfel acces rapid la serviciile de transport public. Stația de metrou Piața Romană este amplasată în apropiere, accesul fiind facil și la numeroase linii de autobuz care au stațiile în apropierea clădirii, la 5 minute de mers pe jos. Zona este recunoscută în același timp pentru oferta variată de servicii Horeca, numeroase restaurante, cafenele și hoteluri fiind amplasate în vecinătate.

Imobilul are o suprafață totală disponibilă pentru închiriere de 4500 metri pătrați distribuiți pe 10 nivele (subsol, parte și opt etaje supraterane). Mai mult, parcarea subterană pune la dispoziția chiriașilor 50 de locuri de parcare, aceasta fiind dotată și cu facilități pentru biciclete dar și cu o stație de încărcare pentru vehiculele electrice. Designul clădirii facilitează accesul luminii naturale, proiectul de construcție incluzând în același timp o serie de tehnologii inteligente integrate dar și un sistem de climatizare hibrid integrat arhitectural.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: