BankNews.ro - The Business Republic

Asitrans-Euroins intra in luna mai pe piata asigurarilor de sanatate
Afaceri | Data Publicarii: 12-04-2008

Compania de asigurari Asitrans-Euroins lanseaza in luna mai asigurarea voluntara de sanatate, care poate acoperi, in limita sumei asigurate, cheltuieli de spitalizare, medicale, operatii, consultatii si tratamente, a anuntat compania.

"Nu vizam, in acest an, un nivel de prime brute subscrise foarte mare pe acest segment. Probabil acestea se vor situa in jurul valorii de 100.000 euro", a declarat directorul societatii de asigurari, Bogdan Stan.

El a mentionat ca, pentru moment, pentru companie este mult mai importanta pregatirea unei oferte cat mai competitive si specializarea echipei de vanzari.

"La nivelul pietelor mature, procentul asigurarilor de sanatate se situeaza undeva la 29%. Dezvoltarea si promovarea acestui tip de asigurare este un pas firesc atat pe piata de asigurari din Romania cat si pentru Asitrans-Euroins", a mai spus Stan.

Aceasta lansare se inscrie in strategia companiei fixate in 2004, de a lansa o noua linie de afaceri in fiecare an. 

Asitrans-Euroins, controlata de grupul bulgar Eurohold, a inregistrat anul trecut un nivel al primelor brute subscrise de 91,2 milioane lei. Compania si-a extins reteaua teritoriala pana la peste 90 de unitati in 2007, propunandu-si ca in acest an sa creasca numarul de unitati cu cel putin 50% fata de anul trecut.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/17011_asitrans-euroins_intra_in_luna_mai_pe_piata_asigurarilor_de_sanatate.html