BankNews.ro - The Business Republic

Intesa Sanpaolo Bank Romania vrea sa-si extinda reteaua cu 33 unitati in acest an
Finante-Banci | Data Publicarii: 14-04-2008

Intesa Sanpaolo Bank Romania, subsidiara locala a grupului financiar italian Intesa Sanpaolo, vrea sa-si extinda reteaua cu 33 de unitati in acest an, urmand sa ajunga la 90 de unitati pana la sfasitul acestui an, a anuntat luni banca.

In prezent, banca si-a extins reteaua cu doua unitati in Bacau, care ridica la 57 numarul de sucursale si agentii pe care le detine in Romania.

Cele oua unitati din Bacau ale Intesa Sanpaolo Bank se adreseaza atat populatiei, cat si firmelor mici si mijlocii (IMM) sau mari din oras si din regiune, se arata in comunicat.

"Pana la finalul anului, toate unitatile bancii vor functiona sub noul nume si noua sigla Intesa Sanpaolo Bank", a declarat directorul de retea al bancii, Marco Lucini.

"Avem convingerea ca vom reusi sa impunem Intesa Sanpaolo Bank in judetul Bacau, pe o piata destul de aglomerata si impartita de alti jucatori", a adaugat directorul sucursalei Intesa Sanpaolo Bacau, Aurora Nechita.

Intesa Sanpaolo Bank Romania si-a sporit anul trecut activele cu 63%, pana la 539,3 milioane euro (1,8 miliarde lei).

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/17045_intesa_sanpaolo_bank_romania_vrea_sa-si_extinda_reteaua_cu_33_unitati_in_acest_an.html