BankNews.ro - The Business Republic

Gaseste-ti telefonul pierdut sau furat oriunde in lume cu Mobfindr
IT&C | Data Publicarii: 30-06-2008

Ati vazut finala EURO 2008 intr-un bar si v-ati uitat iPhone-ul acolo? Nu va ingrijorati, caci o aplicatie va gasi handsetul dumneavoastra si in gaura de sarpe, cel putin daca terminalul are acoperire acolo. Este vorba despre Navizon Mobfindr, care isi demonstreaza functiile intr-un clip video pe care il puteti accesa dand click pe imaginea urmatoare

MOBFINDR

Navizon a dezvoltat si aplicatii navigationale pentru iPhone si a lansat recent si acest Mobfindr, care permite utilizatorului sa trimita un mesaj cu o fraza cheie catre telefonul sau mobil. Acesta va raspunde trimitand posesorului handsetului coordonatele exacte in care se afla. Aplicatia este geniala, in special daca vi s-a furat telefonul mobil sau daca o persoana draga s-a pierdut, dar are telefonul la ea.


MOBFINDR

Mobfindr ar permite si gasirea copiilor care s-au ratacit sau poate chiar a celui mai bun prieten al omului, daca sunteti Paris Hilton si cainele dumneavoastra are propriul telefon. Functia dezvoltata de Navizon este la ora actuala disponibila pe iPhone, dar compania producatoare a anuntat ca vom vedea aplicatia si pe BlackBerry, pe telefoane Windows Mobile si versiuni S60 sosind in viitor.

Mobilissimo.ro

http://www.banknews.ro/stire/18905_gaseste-ti_telefonul_pierdut_sau_furat_oriunde_in_lume_cu_mobfindr.html