BankNews.ro - The Business Republic

Sefa ING Asigurari de Viata a fost numita membru in consiliul de management al grupului
Finante-Banci | Data Publicarii: 26-01-2010

Directorul general al ING Asigurari de Viata, Cornelia Coman, a fost numita membru in consiliul de management al grupului ING, acesta fiind alcatuit din 200 de specialisti din peste 50 de tari in care ING ofera servicii financiare, a anuntat marti compania.

Cornelia Coman mai detine functia de presedinte al consiliului de administratie al ING Fond de Pensii.

Desemnarea membrilor se realizeaza anual, dupa criterii privind performanta personala, abilitatile dovedite de leadership si rezultatele in afaceri, consiliul de management contribuind mai ales la stabilirea directiilor strategice ale grupului, se arata in comunicat.

Cornelia Coman este director general al ING Asigurari de Viata si presedinte al consiliului de administratie al ING Fond de Pensii incepand cu 1 octombrie 2008. Coman a mai ocupat functia de director general adjunct al ING Asigurari de Viata din august 2006, iar din 2001 si pana in 2006 a condus divizia de actuariat si management al investiilor din cadrul ING Asigurari de Viata.

Totodata, Cornelia Coman este vicepresedinte al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare din Romania (UNSAR) si presedinte al sectiunii de Asigurari de Viata din octombrie 2008, vicepresedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR), de asemenea din 2008, si membru fondator al Asociatiei Romane de Actuariat, respectiv presedinte al acestei institutii in perioada 2000-2003.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/36198_sefa_ing_asigurari_de_viata_a_fost_numita_membru_in_consiliul_de_management_al_grupului.html