BankNews.ro - The Business Republic

Eureko in Romania continua programul national: Dincolo de business: despre oameni, despre incredere
Finante-Banci | Data Publicarii: 22-10-2010

Programul Eureko se va derula in cele mai importante orase din tara si vizeaza atat studentii cat si oamenii de afaceri
Timisoara este cel de-al patrulea oras in care este prezentat programul Eureko

Timisoara, 21 Octombrie 2010 -  Eureko in Romania a continuat la Timisoara programul national "Dincolo de business: despre oameni, despre incredere", lansat in noiembrie 2009 si care se desfasoara in cele mai importante orase din tara.

Evenimentul organizat de Eureko in Timisoara a cuprins 2 etape: o intalnire cu studentii timisoreni, precum si o receptie pentru top managementul mediului de afaceri din aceasta zona a tarii, la care au fost invitati sa participe si reprezentanti ai presei locale.

"Prin programul "Dincolo de business: despre oameni, despre incredere" ne reafirmam angajamentul companiei pe piata locala, de a oferi solutii financiare adaptate cerintelor clientilor si partenerilor nostri. Astfel, intentionam sa ne consolidam pozitia pe piata din Romania si in acelasi timp sa oferim partenerilor nostri posibilitatea de a beneficia de expertiza specialistilor Eureko", a declarat Shaun Russell, Director Comercial al Eureko Romania.

Intalnirile cu studentii din marile centre universitare din Romania reprezinta o componenta esentiala a programului Eureko, datorita potentialului pe care acestia din urma il reprezinta pentru societate. Astfel, participantii la eveniment au discutat cu specialistii Eureko si cei ai companiei Hay Group despre piata de munca din Romania si despre posibilitatile si oportunitatile de care pot beneficia. Mai mult, acestia au primit sfaturi despre cum sa-si construiasca o cariera de succes.

Cea de-a doua parte a programului a avut ca scop intalnirea dintre top managementul domeniului de afaceri din zona de vest a tarii cu specialistii Eureko, KMPG si cei ai Hay Group.

Intalnirea de la Timisoara s-a axat pe subiecte precum avantajele fiscale sau metode de atractie si retentie a angajatilor valorosi. De asemenea, invitatii au descoperit noi perspective privind modalitatile de crestere a profitabilitatii afacerilor.

Programul Eureko face parte din strategia companiei de consolidare pe piata din Romania. Eureko in Romania s-a impus deja ca o institutie financiara cu experienta solida pe segmentele de asigurari de viata, pensii si lider pe piata asigurarilor de sanatate. Pozitia sa este data atat de calitatea si profesionalismul specialistilor Eureko, de reteaua extinsa de agentii aflate in intreaga tara, dar si de apartenenta la puternicul Grup Eureko. Mai mult, ca parte a strategiei de business, Eureko a investit in 2010 pe piata din Romania peste 31 milioane Ron.

 

http://www.banknews.ro/stire/42658_eureko_in_romania_continua_programul_national_dincolo_de_business_despre_oameni,_despre_incredere.html