BankNews.ro - The Business Republic

Franks (FMI):Suntem preocupati sa existe protectie pentru consumatori,dar si un sistem bancar stabil
Finante-Banci | Data Publicarii: 27-10-2010

Seful misiunii Fondului Monetar International (FMI) in Romania, Jeffrey Franks, a declarat marti, dupa discutiile cu reprezentantii Ministerului de Finante, ca Fondul este preocupat de problema protectiei pentru consumatori, dar si de stabilitatea sistemului bancar.

"Suntem preocupati sa existe protectie pentru consumatori, dar si un sistem bancar stabil", a spus Jeffrey Franks, raspunzand la o intrebare referitoare la OUG 50 privind creditele pentru consumatori.

El a mentionat ca a discutat cu reprezentantii Ministerului Finantelor "despre problemele care au ramas de rezolvat". De asemenea, reprezentantul FMI a mai spus ca au fost  inregistrate progrese, dar ca va oferi mai multe detalii cand discutiile vor fi incheiate.

Delegatia FMI va fi prezenta in Romania pana pe 1 noiembrie, pentru evaluarea acordului in derulare si demararea discutiilor pentru incheierea unei noi intelegeri.

 

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/42737_franks_fmisuntem_preocupati_sa_existe_protectie_pentru_consumatori,dar_si_un_sistem_bancar_stabil.html