BankNews.ro - The Business Republic

Banca Comerciala Feroviara si-a deschis o noua unitate
Finante-Banci | Data Publicarii: 10-02-2011

Banca Comerciala Feroviara a deschis, ieri, a treia unitate operationala din Bucuresti. Agentia este situata pe Calea Grivitei, la numarul 139, langa sediul Agentiei de Voiaj CFR si va fi deschisa zilnic intre orele 9.00 si 17.30, se arata intr-un comunicat al bancii. 

Totodata, cu acest prilej, Banca Comerciala Feroviara lanseaza si o campanie promotionala pentru creditul de nevoi personale cu garantii in lei si valuta destinat persoanelor fizice. Oferta bancii este in topul celor mai bune din piata din punctul de vedere al DAE si al celorlalte caracteristici ale produsului. 

Astfel, pana pe data de 31 martie, toti clientii care contracteaza un credit de nevoi personale cu garantii (inclusiv pentru refinantarea unor credite existente) beneficiaza  de avantaje deosebite: cost redus al finantarii, fara comisioane de analiza sau administrare; acordarea finantarii unor proiecte personale fara aport propriu si fara justificarea utilizarii sumelor; asigurarea de viata oferita gratuit; asigurarea garantiei creditului oferita gratuit de banca; timp redus de luare a deciziei de creditare - maxim 7 zile lucratoare. 

Continuarea in Curierul National

http://www.banknews.ro/stire/45088_banca_comerciala_feroviara_si-a_deschis_o_noua_unitate.html