BankNews.ro - The Business Republic

RCA, mai scump daca nu ai experienta sau sofezi in oras! Vezi cum poti sa ai cel mai bun pret la RCA!
Finante-Banci | Data Publicarii: 23-02-2011



Soferii care n-au facut accidente, cei care locuiesc la tara si cei care au multi ani in spate de condus au toate sansele sa plateasca mai putin pentru asigurarea obligatorie a masinii - RCA - de anul viitor! In schimb, cei care locuiesc si circula, bineinteles, in orase mai aglomerate, cei care au accidente la activ si cei care sunt incepatori vor scoate mai multi bani din buzunar! Stii unde gasesti cel mai ieftin RCA?
RCA, mai scump daca nu ai experienta sau sofezi in oras! Vezi cum poti sa ai cel mai bun pret la RCA!
Daca facem un sondaj printre societatile de asigurari constatam ca, de exemplu, un sofer in varsta de 30 de ani, care are permis de cel putin 10 ani si care conduce un autoturism cu un motor de pana la 1.600 de centimetri cubi va plati pentru o asigurare valabila 12 luni intre 400 si 640 de lei.
 
Mai departe, daca puterea motorului e mai mare, creste si valoarea primei de asigurare. La fel de mult conteaza si priceperea soferului, dar si drumurile pe care circula.
 
Daca stai la sat, unde statistic se produc mai putine accidente, vei plati mai putin cu 10% pe RCA. Mai departem daca nu ai provocat niciun accident anul acesta, vei primi o reducere intre 10-15%.
 
Continuam! Daca esti pensionar, esti si mai norocos pentru ca ai discount de 20%.
Una peste alta: poti ajunge in cel mai bun caz asta la o reducere de maximum 25%.
Asta inseamna ca la un RCA de 640 de lei, poti obtine o reducere de 160 de lei.
Poti primi o reducere si mai mare doar in cazul in care inchei polita RCA repede, repede, in orice caz inainte de 1 ianuarie.

 

citeste integral: incont.ro

http://www.banknews.ro/stire/45367_rca,_mai_scump_daca_nu_ai_experienta_sau_sofezi_in_oras_vezi_cum_poti_sa_ai_cel_mai_bun_pret_la_rca.html