BankNews.ro - The Business Republic

Vrei sa-ti iei un mobil la abonament? Vezi ce gasesti sub 150 de euro
IT&C | Data Publicarii: 23-02-2011



Febra telefoanelor mobile, care sa aiba WiFi, serviciu de e-mail si Office, a cuprins si tara noastra, de ceva vreme. Incercand sa se adapteze cerintelor, companiile de telefonie mobila din Romania vin cu cele mai noi modele. Atunci cand vine vorba de smartphone-uri, asaltul este cu atat mai mare.

Cu toate acestea, putini sunt romanii care isi permit sa dea mai mult de 100-150 de euro pe un telefon mobil. Asa ca multi dintre acestia prefera sa-si faca un abonament si sa plateasca telefoanele "in rate".

Ziare.com a analizat ofertele de telefoane mobile ale Vodafone, Orange si Internity, aflate pe magazinele online, si va prezinta cateva dintre modelele de telefoane pe care le puteti cumpara cu maxim 150 de euro si abonamentele aferente acestora.

Oferte si pentru iPhone

De exemplu, la Orange, poti cumpara un Sony Ericsson X8 cu un pret incepand de la 49 de euro, la un abonament Pantera (20,84 euro), si 139 euro la abonament Delfin (in valoare de 12,50 euro). Modelul este un smartphone perfect pentru cei care folosesc retelele de socializare, doresc o logare super rapida si o navigare extrem de facila. Memorie extensibila este de pana la 16GB.

 

integral in: ziare.com

http://www.banknews.ro/stire/45369_vrei_sa-ti_iei_un_mobil_la_abonament_vezi_ce_gasesti_sub_150_de_euro_.html