BankNews.ro - The Business Republic

Octavia Cutus pleaca de la UniCredit la ING, unde va conduce divizia Wealth Management
Finante-Banci | Data Publicarii: 22-04-2011




ING Bank a numit-o la conducerea diviziei nou infiintate de Wealth Management pe Octavia Cutus, anterior director de private banking la UniCredit Tiriac Bank, pozitie care a fost preluata de Anca Eremia.

Ambele institutii de credit au anuntat programe de crestere pe segmentul de private banking si precizeaza ca schimbarile din conducere sunt in linie cu strategiile vizate.

"Intentionam sa oferim clientilor nostri actuali si viitori produse si servicii complexe la nivelul celor de pe pietele mature. Prin divizia de Wealth Management vom oferi in principal consultanta in investitii si servicii de management al portofoliului", a declarat pentru Mediafax Bogdan Boteanu, director general adjunct ING Bank Romania.

Potrivit lui Boteanu, accentul va fi pe produse si servicii complexe, de consultanta si management al portofoliului, oferite suplimentar celor traditionale de administrare a activelor.

Aceasta reasezare a avut loc in baza unui proces mai indelungat de cercetare a evolutiilor pietei si de reevaluare a nevoilor clientilor bancii.

Integral in Wall Street

http://www.banknews.ro/stire/47266_octavia_cutus_pleaca_de_la_unicredit_la_ing,_unde_va_conduce_divizia_wealth_management.html