BankNews.ro - The Business Republic

Falimentul Catavencu SA, admis de Tribunalul Bucuresti
Media | Data Publicarii: 05-05-2011



Tribunalul Bucuresti a admis propunerea administratorului judiciar General Group Expert SPRL privind intrarea in faliment in procedura generala a debitoarei SC Catavencu SA, editorul Academia Catavencu, potrivit deciziei publicate pe site-ului oficial al instantei.

Potrivit deciziei de marti a Tribunalului Capitalei, societatea va fi dizolvata si are urmatoarele obligatii: "sa predea gestiunea averii catre lichidatorul desemnat, in termen de zece zile de la notificarea deschiderii procedurii; sa depuna la dosarul cauzei, in termen de zece zile de la intrarea in faliment, actele si informatiile prevazute de art. 28 alin.1 din Legea 85/2006, cu exceptia celor prevazute de lit.e) si i) ale art.28 alin.1", informeaza Mediafax.

Totodata, Tribunalul a dispus intocmirea de catre administratorul judiciar si predarea catre lichidator, in termen de maximum zece zile de la intrarea in faliment, a unei liste cuprinzand numele si adresele creditorilor si toate creantele acestora la data intrarii in faliment, cu indicarea celor nascute dupa deschiderea procedurii.

Integral in Wall Street.ro


http://www.banknews.ro/stire/47682_falimentul_catavencu_sa,_admis_de_tribunalul_bucuresti.html