BankNews.ro - The Business Republic

Gerard Depardieu il va intruchipa pe DSK pe ecran
Lifestyle | Data Publicarii: 09-02-2012

Desi societatea de productie Wildbunch dezmintea in decembrie ca ar intentiona sa realizeze un film despre afacerea DSK, in cele din urma proiectul prinde contur, Gerard Depardieu intruchipandu-l pe fostul patron al FMI pe ecran, scrie news-des-stars.com.

Potrivit informatiilor publicate de site-ul Nouvelobs, se pregateste un film inspirat din afacerea DSK. In decembrie, societatea Wildbunch a negat acest zvon, dar regizorul Abel Ferrara a afirmat recent contrariul. Fiind in trecere prin Paris pentru promovarea filmului sau 'Go Go Tales', regizorul american a spus ca Depardieu il va interpreta pe DSK pe ecran, spre marea multumire a fanilor sai. Filmarile ar urma sa inceapa in iunie, 'ca sa se potriveasca cu disponibilitatea lui Gerard Depardieu'. Prin urmare, proiectul prinde contur si se va inspira din afacerea DSK. 

Abel Ferrara precizeaza: 'Va fi un film despre dependenta sexuala a oamenilor politici, a celor de la putere. Personajul va fi un amestec intre Berlusconi, Clinton si Strauss-Kahn.' Regizorul s-a gandit la Depardieu dupa ce s-au intalnit la Deauville, in luna septembrie, si Ferrara are doar cuvinte de lauda despre actor: 'Cred ca este genial. Gandeste, simte lucrurile, este in intregime personaj. Reprezinta tot ce poate astepta un cineast de la un actor', a spus el in Le Monde. Anne Sinclair va fi interpretata de Isabelle Adjani. 

Nu s-a anuntat inca data lansarii filmului, incheie news-des-stars.com. 

Sursa: AGERPRES

http://www.banknews.ro/stire/56359_gerard_depardieu_il_va_intruchipa_pe_dsk_pe_ecran.html