BankNews.ro - The Business Republic

CNA a amanat decizia de sanctionare a postului Antena 3
Media | Data Publicarii: 29-02-2012

Membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au amanat, marti, decizia de sanctionare a postului de televiziune Antena 3, pentru abateri repetate la legea audiovizualului si limbaj injurios folosit de moderatorul Mihai Gadea in cadrul emisiunii 'Sinteza Zilei'.

Membrii CNA au votat de sase ori aplicarea unei sanctiuni, propunerile fiind de la 20.000 lei amenda la intreruperea emisiei timp de 10 minute, in intervalul orar 19.00-19.10. 

Cum niciuna din aceste propuneri nu a intrunit majoritatea necesara, decizia a fost amanata pentru sedinta CNA de joi. 

CNA a luat in discutie, marti, mai multe sesizari, in care se reclama atitudinea si limbajul moderatorului Mihai Gadea fata de presedintele CNAS, Lucian Duta, in cadrul emisiunii 'Sinteza Zilei' de la Antena 3, din 22 februarie, care avea ca tema principala lipsa morfinei pentru bolnavii de cancer. 

Nemultumit de raspunsurile oferite de Lucian Duta, care a intervenit telefonic in emisiune, Mihai Gadea l-a jignit pe presedintele CNAS spunandu-i: 'dumneavoastra sunteti un nesimtit', 'sunteti jalnic', 'sunteti un dobitoc', 'sunteti un mitocan'. 

La finalul emisiunii, Mihai Gadea si-a cerut scuze pentru limbajul folosit, aratand insa ca 's-a incarcat' cu mesajele venite de la bolnavii de cancer.

Sursa:  AGERPRES

http://www.banknews.ro/stire/56900_cna_a_amanat_decizia_de_sanctionare_a_postului_antena_3.html