BankNews.ro - The Business Republic

AchieveGlobal tinteste o cifra de afaceri de 1,2 milioane de euro pentru 2006
| Data Publicarii: 06-10-2006

AchieveGlobal RomaniaAchieveGlobal Romania, companie specializata in organizarea de cursuri profesionale pentru vanzari, estimeaza pentru anul curent o cifra de afaceri de 1,2 milioane de euro, in crestere cu 32% fata de anul trecut, au declarat reprezentantii companiei. Anul trecut, AchieveGlobal a avut o cifra de afaceri de 820.000 de euro. Compania este prezenta pe piata romaneasca din 1997 si de la debutul in Romania a antrenat 18.000 de oameni, provenind din cele 45 de firme partenere. Principalii clienti ai companiei sunt Orange, Vodafone, Raiffeisen Bank, Piraeus Bank, GSK, Roche, Metro, Bricostore, JTI.

AchieveGlobal Romania a inregistrat in ultimii patru ani o crestere anuala de peste 60% a cifrei de afaceri si de peste 12% a profitului operational. Potrivit reprezentantilor companiei, rezultatele financiare performante se datoreaza implementarii si adaptarii in Romania a unor programe care au dat rezultate remarcabile pe plan international.

AchieveGlobal, firma cu 1.800 de angajati in 42 de tari, are capacitatea de a realiza programe adaptate in peste 30 de limibi si dialecte oferind servicii de consultanta in conducere organizationala, vanzari si servicii cu clientii, conform informatiilor oferite de companie.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/5708