BankNews.ro - The Business Republic

Baby Boom Show - 4-7 aprilie, Romaero Baneasa
Diverse | Data Publicarii: 13-03-2013

  Baby Boom Show (4-7 aprilie, Romaero Baneasa), cel mai simpatic targ pentru copii din Romania, te cheama la concurs! Daca esti o graviduta frumoasa si mandra de burtica ta, trebuie s-o arati tuturor. Inscrie-te la Yummy Mommy, un concurs de frumusete dedicat viitoarelor mamici, care va avea loc la targ, pe 6 aprilie 2013, intre orele 11:00 si 13:00.   

Iata probele distractive care te asteapta:

  • 1. Mommy on Catwalk - vei fi invitata in scena de prezentator, dupa ce acesta formuleaza pentru juriu si public o scurta prezentare care te defineste. Vei defila apoi pe catwalk, intr-o tinuta la alegere, din garderoba personala. Dupa acest moment, prezentatorul iti va adresa o intrebare care ii va ajuta pe membri juriului sa te cunoasca mai bine. 
  • 2. Si divele sunt mamici - nu-ti face griji, te vei descurca cu siguranta la proba elegantei. Dupa defilare, urmeaza insa o "provocare” pentru oricare mamica: contracronometru, trebuie sa imbraci o papusa-bebelus cat mai rapid, dar... cu eleganta. 
  • 3. Passion for Fashion - iti punem la dispozitie un mini dressing cu hainute pentru copii. In 2 minute, ai ca task sa creezi doua tinute complete (imbracaminte, incaltaminte, accesorii), una pentru o fetita, alta pentru un baiat. 

Si tot in cadrul targului, organizatorii au mai pregatit un concurs, de aceasta data pentru copilasi.  Daca mandria familiei tale are intre 3 si 5 ani, discuta cu interes despre problemele casei si dezbate cu gravitate subiecte precum politica, economie, sistemul educational, dar si lucruri "mai lumesti”, cum ar fi prietenia, gastronomia sau pasiunile de zi cu zi, e cu siguranta "un pitic cu mintea brici”!

Inscrie-l la concursul Pitici cu mintea brici, care va avea loc la Baby Boom Show, sambata, 6 aprilie, intre orele 15:30 - 17:30. 

Iata probele distractive care il asteapta:

  • 1. "Sunt pitic si ma prezint!” - copilasul tau trebuie sa se prezinte in fata juriului, intr-un mod cat mai creativ si mai natural. 
  • 2. "Sunt pitic, gandesc profund, la-ntrebari eu va raspund!” - cel mic trebuie sa raspunda la 3 intrebari apartinand unor domenii diferite. Acestea vor fi puse intr-un bol din care copiii vor extrage, pe rand, cate una, de trei ori.  
  • 3. "Eu sunt mic, marturisesc, insa pot sa va uimesc!”  - piticul tau trebuie sa sustina un moment artistic la alegere (ex: recita o poezie, canta, danseaza, spune o poveste, deseneaza etc.). Pentru aceasta proba, va avea la dispozitie 3 minute.  

Data limita de inscriere la cele doua concursuri: 26.03.2013, ora 00:00.

Baby Boom se desfasoara in perioada 4-7 aprilie 2013, la Romaero Baneasa. Targul te asteapta cu multe noutati, oferte speciale, concursuri si premii!

Mai multe detalii, pe www.babyboomshow.ro 


http://www.banknews.ro/stire/66451_baby_boom_show_-_4-7_aprilie,_romaero_baneasa.html