BankNews.ro - The Business Republic

Incetare colaborare George Orbean, Manager Proiect Digi24
Media | Data Publicarii: 06-11-2013

RCS & RDS anuta ca, incepand cu data de 1 noiembrie 2013, contractul pentru Management  de Proiect al televiziunii Digi24 semnat cu domnul George Orbean a incetat, la finalul perioadei agreate initial de catre cele doua parti. 

Principalele obiective ale proiectului au fost realizate cu succes, iar Digi24 s-a impus in aceasta perioada drept una dintre televiziunile de stiri credibile, serioase si  profesioniste. In ultima luna, echipa de management Digi24 a asigurat preluarea graduala a sarcinilor indeplinite pana acum de catre domnul George Orbean, urmand ca in perioada urmatoare sa fie stabilita noua formula de conducere a postului de televiziune. 

Odata cu lansarea din 1 martie 2012, televiziunea de stiri a companiei RCS & RDS s-a impus prin seriozitate, onestitate, echidistanta, jurnalism profesionist, idei si proiecte curajoase si a lansat mai multe campanii media originale. 

Digi24 intra acum intr-o noua etapa de dezvoltare, in care isi propune sa consolideze pozitia castigata in randul televiziunilor de stiri si sa devina prima optiune de informare a telespectatorilor din Romania.  


http://www.banknews.ro/stire/70213_incetare_colaborare_george_orbean,_manager_proiect_digi24.html