BankNews.ro - The Business Republic

Stelian Tanase, favoritul liberalilor pentru conducerea TVR. Cum raspund pesedistii la noua propunere.
Media | Data Publicarii: 19-12-2013

Parlamentul a fost convocat vineri pentru a-l vota pe seful interimar al Televiziunii Publice, post care revine PNL. Conducerea liberalilor a discutat in aceasta dimneata mai multe variante, cele mai mari sanse pentru nominalizare avandu-le pana acum Stelian Tanase. Pe lista liberalilor se afla si numele lui Sorin Oancea, director general al B1 TV.

La finalul sedintei liberalilor din biroul presedintelui Senatului,  Crin ANtonescu, a confirmat ca in interiorul PNL a fost agreat un numel, isna nu a dorit sa in faca public. "Am conturat o propunere. O sa mai am o ultima discuitie cu persoana vizata, il voi informa si pe Ponta si voi face public numele in scurta vreme”, a spus el, fara a infirma variant Stelian Tanase despre care a fost intrebat explicit.

Stelian Tanase:Am discutat cu Crin Antonescu despre soarta TVR,dar nu mi s-a facut o propunere clara

Stelian Tanase a declarat, joi, pentru MEDIAFAX ca a purtat o discutie, miercuri seara, cu Crin Antonescu despre soarta Televiziunii Romane, insa nu i s-a facut inca o propunere clara sa preia conducerea TVR.

"Nu este nimic care sa fie o stire, de fiecare data cand se schimba directorul la TVR lumea navaleste pe mine, ca sunt favoritul in cursa. Este aceeasi poveste (...) In acest moment nu este nimic serios, nici macar o oferta, o discutie pe obiectul muncii", a sustinut Stelian Tanase.

Totusi, intrebat daca a discutat cu Crin Antonescu, liderul PNL, privind TVR, Stelian Tanase a spus ca a purtat o discutie cu acesta, miercuri seara, despre soarta Televiziunii publice.

"Nu se poate spune ca eu trebuie sa spun da sau nu sau ca am acceptat (...) Sigur ca ei se grabesc foarte tare, dar eu nu ma grabesc deloc", a spus Stelian Tanase.

Intrebat daca ar fi interesat sa conduca TVR, Stelian Tanase a spus: "Depinde ce mi se cere, nu a pus nimeni marfa pe masa".

"Cu mine s-a mai discutat, de doua ori am refuzat sa fiu directorul televiziunii si s-a discutat mai concret decat acum (...) pentru ca trebuie sa ti se spuna si ce e acolo, eu nu stiu nimic din ce e acolo si ce probleme sunt si ce ar trebui rezolvat. Inca nu e nimic de substanta. Trebuie sa mi se faca propunerea si atunci spui da sau nu, dar nu sunt in situatia asta", a mai spus Stelian Tanase.

Zgonea: PNL poate sa o propuna si pe bunica la sefia TVR, nu e nicio problema

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, ca PSD este de acord cu orice propunere face PNL pentru postul de director general interimar al TVR, ca este important sa nu existe un gol la conducerea TVR, aratand ca PNL poate sa o propuna si pe "bunica", nu e nicio problema.

Integral in Gandul.info

http://www.banknews.ro/stire/70389_stelian_tanase,_favoritul_liberalilor_pentru_conducerea_tvr_cum_raspund_pesedistii_la_noua_propunere.html