BankNews.ro - The Business Republic

CNADNR va face un studiu de circulatie necesar revizuirii studiului de fezabilitate al autostrazii Sibiu-Pitesti
Diverse | Data Publicarii: 19-10-2015


Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania va efectua, in octombrie, un studiu de circulatie, numit "Anchete de circulatie origine-destinatie", in vederea stabilirii curentilor de trafic raportat la traseul autostrazii Sibiu-Pitesti, acesta fiind necesar revizuirii studiului de fezabilitate al autostrazii, a anuntat vineri compania.

"Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta participantii la trafic ca in anul 2015 a fost semnat contractul de "Revizuire a Studiului de Fezabilitate Sibiu-Pitesti", cu finantare din fonduri europene. Pentru revizuirea acestui studiu de fezabilitate este necesar sa se efectueze un studiu de circulatie, numit "Anchete de circulatie origine-destinatie", in vederea stabilirii curentilor de trafic raportat la traseul autostrazii Sibiu-Pitesti", se spune in comunicat.

Conform CNADNR, aceasta actiune se va desfasura in intervalul orar 08,00 - 12,00 si 15,00 - 19,00, in urmatoarele locatii: DN1 km 296+400 (la iesirea din giratia dintre DN1 si DN7) in data de 19 octombrie 1015 pe un sens si in data de 20 octombrie 2015 pe sens opus; DN 73C km 67+800 (la 300 m de intersectia cu DN 7) in data de 21 octombrie 2015 pe ambele sensuri; DN 7 km 122+600 (inainte de pensiunea Valea Ursului) in data de 22 octombrie 2015 pe un sens si in data de 23 octombrie 2015 pe sensul opus.

In aceste puncte se vor afla echipe de recenzori si agenti de circulatie care vor invita conducatorii de vehicule pe o banda de rezerva (acostament sau banda I-a) si le vor adresa un set de intrebari, dupa cum urmeaza: originea plecarii in cursa; destinatia cursei; ruta; scopul calatoriei; pentru vehicule de transport marfa: felul marfii; pentru vehicule de pasageri: numarul de pasageri.

CNADNR SA face precizarea ca nu se inregistreaza numerele de inmatriculare, numele conducatorilor auto sau alte date de identificare si ca intrebarile vizeaza directii de deplasare, scopul deplasarii, natura transportului, informatiile solicitate fiind complet anonime.

Recenzorii vor purta ecusoane si vor consemna raspunsurile pe formulare tiparite. De asemenea, CNADNR roaga conducatorii de vehicule sa dea tot concursul recenzorilor, prin raspunsuri cat mai exacte, mentionand ca aceasta este o actiune de interes public.

AGERPRES

http://www.banknews.ro/stire/72784_cnadnr_va_face_un_studiu_de_circulatie_necesar_revizuirii_studiului_de_fezabilitate_al_autostrazii_sibiu-pitesti.html