BankNews.ro - The Business Republic

CFR: Mai multe trenuri asigura conexiunea intre Bucuresti si Divertiland, in aceasta vara
Economie | Data Publicarii: 17-06-2017

In acest sezon estival mai multe trenuri asigura legatura intre Bucuresti si Divertiland, cel mai mare parc acvatic si loc de joaca din tara, se arata intr-un comunicat de presa al CFR Calatori remis, vineri, AGERPRES.

'Trenurile ajung la destinație în aproximativ 25 minute, iar prețul unui 'bilet adult' clasa a 2-a este de 3,9 lei. Copiii și elevii beneficiază de 50% reducere, astfel un bilet este 1,95 lei. De asemenea, sunt valabile și de alte reduceri: prin Cardul TrenPlus — 25%, prin oferta Minigrup 2 — 5 — între 10% și 25%, iar pentru o călătorie dus-întors — 10%', se arată în document.

CFR recomandă pasagerilor ca înainte de călătorie să cumpere bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători este operatorul național feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

Sursa: Agerpress

http://www.banknews.ro/stire/79175_cfr_mai_multe_trenuri_asigura_conexiunea_intre_bucuresti_si_divertiland,_in_aceasta_vara.html