BankNews.ro - The Business Republic

Statia de metrou Costin Georgian se deschide incepand cu ora 15:00; urmeaza modernizarea statiilor Pantelimon si Basarab1
Economie | Data Publicarii: 13-09-2017

Metrorex deschide, marti, incepand cu ora 15:00, accesul statiei de metrou Costin Georgian, dupa ce lucrarile la sistemul de control acces au fost finalizate mai devreme, se arata intr-un comunicat de presa al companiei, remis AGERPRES.

"Reamintim publicului călător că ultimele două stații de metrou ce urmează a fi modernizate sunt Pantelimon și Basarab 1. Lucrările de modernizare se vor derula în perioada 16-19 septembrie. Pentru stația de metrou Pantelimon, ca și în cazul celorlalte stații cu un singur acces, Metrorex a informat autoritățile locale și RATB cu privire la desfășurarea proiectului de modernizare și a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafață", se arată în document.

Conducerea companiei susține că, împreună cu antreprenorul, se lucrează intens pentru reducerea timpilor de execuție la lucrările de modernizare a instalațiilor de control-acces, în condiții de siguranță și în cel mai scurt timp posibil.

"Proiectul de modernizare a instalațiilor de taxare se află în plin proces de implementare, orice nereguli sesizate sunt transmise constructorului pentru a fi remediate. Astfel, la finalul implementării tuturor lucrărilor, călătorii vor beneficia de sisteme moderne pentru asigurarea unui transport sigur și confortabil', menționează sursa citată.

Sursa: Agerpress

http://www.banknews.ro/stire/80476_statia_de_metrou_costin_georgian_se_deschide_incepand_cu_ora_1500_urmeaza_modernizarea_statiilor_pantelimon_si_basarab1.html