BankNews.ro - The Business Republic

TAROM: Directorul general al companiei a discutat cu cei 6 pasageri care au ramas la Amsterdam
Economie | Data Publicarii: 04-12-2017

Directorul general al companiei TAROM, Werner Wilhelm Wolff, a discutat cu cei 6 pasageri ai zborului ROT364 care au ramas la Amsterdam, asigurandu-i ca va cauta rute alternative pentru a-i transporta cat mai repede posibil catre Bucuresti, potrivit unui comunicat al companiei.

"Directorul general, Werner Wilhelm Wolff, a discutat cu cei 6 pasageri ai zborului ROT364 care au rămas la Amsterdam, asigurându-i că TAROM caută rute alternative pentru a-i transporta cât mai repede posibil către București. De asemenea, directorul companiei a precizat că TAROM va respecta cu strictețe legislația și va acorda compensațiile prevăzute de prevederile internaționale", se arată în comunicat.

În document se precizează că urmare a situației generate de anularea intempestivă a zborului ROT 364 Amsterdam — București, din data de 2 decembrie 2017, directorul general al TAROM, Werner Wilhelm Wolff a dispus, în cursul nopții, formarea unei celule de criză la nivelul companiei, pentru rezolvarea operativă a acestei situații.

"Constatând deficiențe majore în comunicarea cu reprezentantul TAROM Amsterdam, directorul general a dispus revocarea acestuia din funcție. Directorul general a mai dispus constituirea unei comisii care să cerceteze aspectele tehnice și operaționale care au generat anularea intempestivă a zborului în cauză. Compania TAROM prezintă scuze tuturor pasagerilor zborului ROT 364 Amsterdam — București", se menționează în comunicat.

Aproape 120 de persoane care urmau să plece sâmbătă seara din Amsterdam spre București cu o cursă aparținând companiei TAROM au rămas pe aeroportul din Schipol deoarece aeronava s-a defectat.

Sursa: Agerpress

http://www.banknews.ro/stire/81758_tarom_directorul_general_al_companiei_a_discutat_cu_cei_6_pasageri_care_au_ramas_la_amsterdam.html