BankNews.ro - The Business Republic

BRD Finance a lansat un card de credit cu ''magazinul domnului Stefan''
Finante-Banci | Data Publicarii: 02-04-2007

BRD Finance, divizia de credite de consum a BRD-Groupe Societe Generale a lansat impreuna cu STAER (client important al BRD) un card de credit co-branded sub sigla MasterCard. Daca nu stiti cine este STAER, nu e nicio problema. Va spunem noi: este magazinul de mobila al domnului Stefan. De aici, primele doua litere - ST. Urmatoarele apartin primilor trei fii ai domnului Stefan: Andrei, Emanuel si Rafael, au precizat reprezentantii companiei in cadrul conferintei de presa cu ocazia lansarii cardului.

Aceste precizari fiind facute, sa trecem la lucruri mai serioase. Este primul card de credit emis in parteneriat cu un producator de mobila. Limita cardului este de 20.000 RON. Utilizatorii pot achizitiona mobila si accesorii din "magazinul domnului Stefan" (in acest caz beneficiind de o reducere de 5% - in afara de promotii care nu mai beneficiaza de acest discount), pot efectua plati la comercianti sau retrageri de numerar de la ATM-uri.

Conferinta de presa BRD - Staer

Clientii pot opta pentru rambursarea sumelor utilizate fie lunar (pana pe data de 22 ale lunii), fie integral, fara niciun cost, perioada de gratie fiind de 47 de zile. Atentie insa la data limita de 22 ale lunii. Daca aceasta pica intr-o zi nelucratoare, - sambata, de exemplu - , trebuie sa achitati inca din data de 21.

Dobanda lunara este de 2,49% pentru sume mai mici de 800 RON, 2,29% intre 800,01 si 2000 RON, 1,99% intre 2000,01 si 4000 RON si 1,69% pentru sume mai mari de 4000 RON.

Cardul poate fi obtinut pe baza unei documentatii ce include actul de identitate si adeverinta de salariu sau talonul de pensie, in magazinele STAER. Taxa de emitere si de administrare a cardului pentru primul an este de 19,9 RON si este inclusa in primul extras de cont.

Pentru produse cu valoarea intre 260 - 3500 RON, utilizatorii cardului beneficiaza de transport si montaj gratuite. Totodata, timp de o luna din momentul achizitiei, produsele a caror valoare se incadreaza in aceste limite sunt garantate impotriva producerii unui eveniment neprevazut, caz in care clientii beneficiaza de rambursarea costurilor de reparatie sau a pretului bunului respectiv.

Unul din magazinele STAER este situat in Centrul Comercial Carrefour Colentina, complex Media Galaxy, etaj 1, Sos. Colentina 426A, Bucuresti.

Lista magazine STAER in tara: http://www.staer.ro/?p=4

Ana Maria Megan

http://www.banknews.ro/stire/9987