CB Richard Ellis Romania devine Cornerstone

Data publicarii: 15-08-2007 | Imobiliare

Firma imobiliara care a functionat sub licenta CB Richard Ellis pana in luna iulie, va opera pe piata sub denumirea Cornerstone International si va cuprinde aceeasi echipa de consultanti, sustine directorul de markeing al firmei, Roxana Hapan. CB Richard Ellis, una dintre cele mai mari agentii imobiliare din lume, a retras, la sfarsitul lunii iulie, licenta de functionare companiei romanesti care detinea franciza. Partile nu au dezvaluit motivele. Roxana Hapan a precizat ca retragerea licentei nu va avea un impact negativ asupra performantei echipei si a portofoliului de clienti.

Potrivit datelor publicate pe pagina de Internet a firmei, Cornerstone va cuprinde sase departamente principale, respectiv birouri, spatii industriale si terenuri, rezidente, spatii comerciale, evaluari, consultanta si cercetare de piata. De cealalta parte,CB Richard Ellis are peste 300 de birouri in 50 de tari si 17 mii de angajati in intreaga lume.

Compania a intrat pe piata romaneasca in anul 2001, in baza unui contract de franciza. Anul trecut, CB Richard Ellis Romania se afla in topul primelor cinci companii imobiliare, alaturi de Colliers International, Eurisko, DTZ Echinox si Neocasa.

The Money Channel