RBS Romania si-a extins divizia de Royal Preferred Banking in Bucuresti si Constanta

Data publicarii: 12-03-2009 | Finante-Banci

RBS Romania a anuntat ca si-a extins divizia de Royal Preferred Banking prin deschiderea a doua noi sucursale in zona Piata Unirii din Bucuresti si in centrul municipiului Constanta, prin intermediul carora va oferi clientilor servicii premium.

In plus, clientii Royal Preferred Banking au la dispozitie un bancher personal si produse financiare personalizate in functie de nevoile lor, au acces la forumuri financiare si la o serie de beneficii de lifestyle, precum reduceri la magazinele de lux sau invitatii la evenimente speciale, a mai anuntat banca.

Clientii beneficiaza si de Cardul Black, un card premium care le permite sa efectueze plati internationale si sa beneficieze de o serie de avantaje, precum transport spre aeroporturile Henri Coanda si Baneasa din Bucuresti cu masini clasa A, acces in salonul business din Aeroportul International Henri Coanda, reduceri de pana la 30% pentru numeroase marci de lux. Totodata, clientii au la dispozitie diferite modalitati de plata a ratelor de credit, plata prin telefon a facturii de utilitati sau phone banking.

RBS Romania - care in prezent isi desfasoara activitatea in 15 orase din Romania, prin intermediul a 27 de sucursale, precum si prin vanzari directe - a fost inclusa, alaturi de alte 14 subsidiare si sucursale ale bancii-mama, pe lista celor de vanzare, planul reprezentand impartirea afacerilor in 3 grupe de importanta, se arata in raportul anual publicat de RBS.

ABN Amro Romania si-a schimbat denumirea in Royal Bank of Scotland (RBS) din 15 octombrie 2008, dupa ce banca olandeza ABN Amro a fost achizitionata in octombrie 2007 de consortiul format din Royal Bank of Scotland, Fortis si Santander pentru aproximativ 70 miliarde euro, iar diferitele segmente de activitate ale ABN Amro au fost impartite intre cele trei banci.

Grupul RBS a afisat la sfarsitul lunii februarie pierderi nete de 24,1 miliarde lire sterline (34,3 miliarde dolari) in 2008, marcand cele mai puternice pierderi din istoria corporatista britanica.

NewsIn