Reteaua de magazine Plus a deschis la Cugir un nou magazin, investitie de circa 1,5 mil. euro

Data publicarii: 14-10-2009 | Afaceri

Reteaua germana de magazine de tip discount Plus, care apartine concernului Tengelmann, a deschis, miercuri, la Cugir cea de-a 86-a unitate din Romania, pentru care a investit circa 1,5 milioane de euro.

Noul magazin de proximitate Plus are o suprafata totala de 1.200 mp, dintre care 1.000 mp suprafata de vanzare si 200 mp spatii aferente, dispunand de 74 locuri de parcare.

Prezenta retelei Plus la Cugir face parte din programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.

Plus comercializeaza peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare, precum detergenti, cosmetice si hrana de animale, articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.

Grupul german Tengelman, care detine reteaua de magazine Plus, este prezent pe piata romaneasca si prin intermediul retelei de bricolaj Obi. Plus a deschis primele magazine din Romania in urma cu aproximativ trei ani.

NewsIn