Unitatile Bancii Comerciale Romane vor fi inchise pe 1 decembrie

Data publicarii: 30-11-2009 | Finante-Banci

Unitatile Bancii Comerciale Romane (BCR) de retail, inclusiv cele din incinta mall-urilor, centrele de afaceri corporative, complexele de pregatire si administratia centrala, nu vor avea program cu publicul pe 1 decembrie, a anuntat banca, luni, intr-un comunicat.

"Banca a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a  bancomatelor (ATM) si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incat clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare. Detinatori de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comercianaii care accepta carduri, iar serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil pe parcursul intregii zile", se mai arta in comunicat.

Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR va fi disponibil conform urmatorului program: Alo 24 Banking BCR - intre 8:00 si 22:00, iar Click 24 Banking BCR pe parcursul intregii zile, clientii beneficiand, de asemenea, si de suport tehnic.

Zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare pe parcursul intregii zile. Easy 24 Banking BCR este o zona amenajata in cadrul anumitor unitati BCR, 100% automatizata, dotata cu echipamente ce permit efectuarea de operatiuni bancare.

BCR, membra a grupului Erste, emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are o retea nationala de peste 2.000 de bancomate (ATM) si circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu cardul (POS).

BCR gestioneaza active de peste 17,2 miliarde euro si are, in prezent, o retea de 659 de unitati de retail (pentru populatie si microintreprinderi) si 50 de centre de afaceri dedicate IMM-urilor si companiilor mari.

NewsIn