Clientii Nextebank pot realiza retrageri gratuite de numerar de la cele peste 230 de ATM-uri Euronet

Data publicarii: Astazi, 28-09-2012 | Finante-Banci

Incepand cu septembrie 2012, clientii posesori de carduri de debit Nextebank pot opera gratuit retrageri de numerar, la ATM-urile Euronet din Romania. 

Noul parteneriat dintre Nextebank si Euronet ofera un grad crescut de accesibiliate a serviciilor bancare la nivel national. Astfel, posesorii de carduri de debit emise sub sigla Nextebank beneficiaza de gratuitati la retragerea de numerar, in cadrul retelei nationale Euronet, formata din 230 de ATM-uri in 30 de judete.

"Promisiunea Nextebank consta in servicii confortabile si facil de accesat, tehnologii moderne si parteneriate care sa aduca beneficii clientilor. Prin serviciile bancare la distanta, NexteOnline, NexteMobile, NexteCall si InfoAlert, asiguram clientilor Nextebank rapiditatea si eficienta accesarii fondurilor proprii oriunde si oricand. Prin parteneriatul cu Euronet, extindem accesul clientilor nostri la tranzactiile cu numerar, non-stop, fara costuri si fara drumuri suplimentare la banca”, a declarat Anca Mitrica, Director Executiv Business Management, Nextebank. 

Harta localitatilor in care este prezenta reteaua Euronet este disponibila pe site-ul www.nextebank.ro, in cadrul sectiunii Retea sucursale si ATM. 

"Din 2011, Euronet este liderul Retelelor Independente de ATM-uri din Romania. Nextebank este al treilea partener bancar care participa in cadrul retelei de ATM-uri a Euronet de tip "shared”, in Romania.  Acest parteneriat permite Nextebank sa raspunda mai bine nevoilor clientilor prin extinderea punctelor de prezenta ATM cu locatii traficate intens, creand eficientizari operationale si beneficiind de reduceri de costuri, fara investitii suplimentare” a declarat Mihaela Petre, Director General, Euronet Romania.

Cei 18 ani de experienta ai Euronet in dezvoltarea de retele independente de ATM-uri cuprind toate aspectele acestui tip de business: selectarea locatiilor, administrarea contractorilor, managementul numerarului, furnizarea de servicii cu valoare adaugata, dezvoltarea de software pentru ATM si suport pentru clienti.  Cunostintele, experienta in domeniu si increderea Euronet in potentialul pietei din Romania au rezultat in instalarea a peste 230 de bancomate in mai putin de doi ani.

"Euronet a perseverat in lansarea si cresterea retelei sale ATM din Romania intr-o perioada in care piata nu a inregistrat crestere. Aceasta realizare se datoreaza modelului experimentat de business al Euronet de a lansa retele deschise participarii mai multor banci, sporind astfel eficienta investiilor in retea si creand valoare.”, a adaugat D-na Petre.

Despre Nextebank

Beneficiind de traditia bancara nationala si internationala, Nextebank se remarcata prin solutiile caracterizate de dinamism, inovatie si flexibilitate. Astfel, Nextebank se adreseaza clientilor informati, moderni, in cautare de solutii personalizate. 

Pentru mai multe detalii despre Nextebank S.A. va invitam sa accesati www.nextebank.ro

Despre Euronet Worldwide

Euronet Worldwide este un lider in industria de procesare a tranzactiilor electronice financiare. Compania ofera procesarea de plati si tranzactii pentru institutii financiare, retaileri, furnizori de servicii si clienti persoane fizice in aproximativ 150 tari. Portofoliul de servicii include solutii complete de externalizare a administrarii terminalelor tip ATM si POS, emitere de carduri si acceptare la comerciant, dezvoltare solutii software, transfer de bani pentru persoane fizice, plati facturi si distributia de vouchere electronice pentru reincarcarea cartelelor de telefonie mobile si alte servicii preplatite. 

Reteaua globala de terminale de plata a Euronet este extensiva, incluzand 17.048 bancomate, aproximativ 69.000 terminale EFT-POS si un portofoliu in crestere de carduri de debit si credit administrate, in 34 de tari; solutii software pentru servicii de carduri; o retea de aproximativ 617.000 terminale POS pentru reincarcarea cartelelor preplatite de telefonie mobila instalate in 297.000 de locatii ale comerciantilor in 29 de tari; si o retea de transfer de bani cu 158.000 locatii deservind 133 de tari.  Avand sediul central in Leawood, Kansas, SUA si 46 birouri in toata lumea, Euronet deserveste clienti in aproximativ 150 de tari. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati website-ul companiei la adresa www.euronetworldwide.com.


Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: