Maine se deschide Cleaning Show 2013! 9 - 12 aprilie 2013 | pavilion C6, Romexpo

Data publicarii: 08-04-2013 | Afaceri

Cea mai mare expozitie de curatenie profesionala din Romania isi deschide portile marti, 9 aprilie, la Romexpo! Cleaning Show 2013 prezinta sute de tipuri de echipamente, produse si tehnologii - multe la pret promotional, solutii inovatoare expuse in premiera in Romania, concursuri si demonstratii de eficienta!

Evenimentul se adreseaza reprezentantilor din firme de facility management, hoteluri, spitale, hypermarket-uri, clinici, banci sau din orice alte companii si institutii in care curatenia profesionala joaca un rol important. 

Astfel, vizitatorii au oportunitatea de a alege dintr-o gama variata de echipamente de curatenie profesionala, industriala si domestica, echipamente de igiena sanitara, consumabile, accesorii si detergenti, dar si prestatori de servicii de curatenie profesionala, industriala, domestica, urbana si salubrizare, dezinsectie si deratizare, colectare si reciclare a deseurilor, distrugere a produselor expirate, alpinism utilitar, curatatorii si spalatorii chimice. Nu vor lipsi nici publicatiile de specialitate si institutiile de profil. 

Mai mult, in cadrul Cleaning Show, vor fi desemnate Echipamentele anului 2013 din randul exponatelor nou intrate pe piata si prezentate la targ, sub conceptul Innovation Corner ! Printre echipamentele expuse in aceasta zona se numara unele revolutionare atat pentru piata autohtona, cat si pentru cea straina. 

De asemenea, pe intreaga durata a desfasurarii expozitiei, publicul are oportunitatea de a urmari demonstratiile tehnice ale echipamentelor. Aceste aplicatii practice ofera o imagine de ansamblu necesara inaintea ahizitionarii sau demararii unui parteneriat.In plus, expozitia pune la dispozitia vizitatorilor si expozantilor sai o serie de seminarii profesionale, care vor puncta importanta calitatii serviciilor profesionale si vor ajuta la imbunatatirea acestora. Dezbaterile, sustinute de reprezentati ai asociatiilor de profil, dar si ai companiilor expozante, vor avea loc zilnic, in sala de conferinte din incinta pavilionului C6.

Tot in cadrul expozitiei, va avea loc Impecabilii - o competitie spectaculoasa care are drept competitori firmele de prestare a serviciilor de curatenie. Intr-un timp cat mai scurt, angajatii trebuie sa curete mai multe tipuri de suprafete patate cu diferite substante. Firma castigatoare va pleca acasa cu trofeul «Impecabilii» si cu un premiu oferit de sponsor.

Anul acesta, Cleaning Show se va desfasura in paralel cu ROMENVIROTEC - expozitie internationala pentru tehnologii si echipamente de protectie a mediului si ROMMEDICA -targ international de medicina si farmacie.

PROGRAM DE VIZITARE:

► 9 - 11 aprilie, zilnic intre orele 10:00 - 18:00

► 12 aprilie, intre orele 10:00 - 16:00

Mai multe detalii pe www.cleaningshow.ro