ELMAS Brasov si-a lansat propria gama de macarale pivotante

Data publicarii: 05-09-2013 | Afaceri

Compania Elmas Brasov a lansat o noua gama proprie de macarale pivotante "Elmas - made in Romania”,  proiect la care compania a lucrat timp de doi ani. 

Macaralele pivotante reprezinta instalatii de ridicat dedicate aplicatiilor care presupun manipularea de sarcini, in vederea cresterii ergonomiei de lucru si a productivitatii. Aceasta gama raspunde unui spectru de sarcini intre 125 si 1.000 de kilograme.

Avand in componenta dispozitive de ridicat performante (palane electrice, palane pneumatice sau palane manuale), macaralele pivotante sunt solutia optima in cadrul fluxului tehnologic, indiferent de sectorul industrial sau comercial in care se afla aplicatia.

Caracteristicile principale ale utilajelor sunt:

  • - Unghi de rotatie a bratului macaralei 270 de grade
  • - Diferite modalitati de montaj (cu placa metalica interpusa, cu fundatie proprie)
  • - Lungimi variabile ale bratului macaralei
  • - Inaltime de ridicare standard - 3 metri (alte inaltimi la cerere)
  • - Mediu de lucru la interior, in intervalul de temperatura -10...+450 C
  • - Ergonomie si design adaptat cerintelor
  • - Disponibile la alegere diferite nuante de culori
  • - Durata de utilizare extinsa.

Compania asigura si un pachet complet de servicii - consultanta, proiectare, montaj, punere in functiune si service la nivel national.

Compania Elmas din Brasov este specialistul regional in domeniul instalatiilor de ridicat, si agentie DEMAG - A TEREX BRAND din anul 1993, iar din 2005 produce in Romania o gama completa de macarale industriale cu sarcini intre 1,2 si 200 de tone, sub licenta DEMAG.

Elmas a incheiat primul semestru al anului cu o crestere a cifrei de afaceri cu 10%, in conditiile in care exporturile au urcat cu peste 50%, avand ca piata de desfacere atat tarile membre UE, cat si tarile din afara Comunitatii Europene. In aceste conditii, tinta de crestere cu 10% a cifrei de afaceri pe anul in curs se mentine in grafic.

Infiintata in 1990 cu capital 100% privat autohton, compania ELMAS isi desfasoara activitatea in domeniul echipamentelor de ridicat si manipulat. In prezent firma este un jucator important pe piata instalatiilor de ridicat, cu o retea de puncte lucru nationale si regionale.

Compania este orientata in mod prioritar catre client, datorita preocuparii permanente pentru gasirea solutiilor optime si satisfacerea cerintelor clientilor combinata cu know-how-ul din domeniul instalatiilor de ridicat. 

Elmas produce poduri rulante, ascensoare, platforme de materiale, constructii metalice si distribuie stivuitoare, sisteme de depozitare, sisteme de parcare auto, utilaje forestiere.

Pentru toata gama de produse este asigurat un pachet de servicii conexe: proiectare, expertizare tehnica, montaj, service, training personal operator.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: