Deutsche Telekom lanseaza un parteneriat revolutionar cu Evernote pe 12 piete europene

Data publicarii: 22-01-2014 | IT&C

  • 57 de milioane de clienti de servicii mobile eligibili de a beneficia pentru 6 luni de Evernote Premium 
  • Clientii COSMOTE de abonament sau cartele prepaid si cu terminale Android vor beneficia gratuit de functionalitatile Premium ale aplicatiei Evernote, timp de 6 luni 

Deutsche Telekom si Evernote isi extind parteneriatul, acoperind cele 12 piete unde DT este prezenta in Europa continentala, pe langa Germania. Prin intermediul Evernote, clientii isi pot lua notite, copia pagini web, redacta rapid articole, crea liste de to-do si inregistra audio folosindu-si telefoanele mobile. 

Serviciul este disponibil in toate cele 12 piete. Clientii DT care il activeaza incepand de astazi pana pe 2 octombrie 2014 pot beneficia timp de 6 luni de acces la Evernote Premium, prin descarcarea din magazinele online de aplicatii sau prin achizitionarea unui dispozitiv Android nou cu aplicatia deja pre-instalata. 

Clientii DT care se bucura de promotie vor beneficia, de asemenea, de caracteristicile avansate, precum capacitatea de stocare lunara de 1 GB, utilizarea off-line a notebook-ului si recunoasterea rapida a fotografiilor. Setul Premium include si optiunea Document Search, care permite utilizatorilor sa caute in documente, prezentari si foi de calcul salvate in Evernote si, totodata, optiunea Reminders, pentru monitorizarea tuturor proiectelor personale si profesionale. 

Parteneriatul se traduce la nivel local prin faptul ca, incepand de astazi, clientii COSMOTE de abonament sau cartele prepaid si cu terminale Android vor beneficia gratuit de functionalitatile Premium ale aplicatiei Evernote, timp de 6 luni. 

"Suntem mandri ca am putut sa ne reunim eforturile pentru a lansa un astfel de parteneriat international complex pe 12 piete, in doar patru luni. Parteneriatele de acest tip ne permit sa le furnizam clientilor nostri din Europa acces la un numar sporit de servicii online inovative”, a spus Claudia Nemat, Board member for Europe and Technology in cadrul Deutsche Telekom. "Acest proiect corespunde obiectivului nostru stabilit pentru zona de inovatie, de a incheia parteneriate care sa ofere servicii unice menite sa aduca valoare sporita clientilor, cat si sa ii loializeze”.

"Suntem incantati ca putem dezvolta parteneriatele noastre deja existente cu Deutsche Telekom in Germania si extindem astfel oferta Evernote Premium catre milioane de clienti aflati sub umbrela DT”, a spus Alex Pachikov, VP of Partnerships la Evernote. "Este o etapa importanta pentru parteneriatul nostru. Avem acum posibilitatea de a imbogati experienta utilizarii serviciilor de telefonie mobila pentru milioane de abonati din Europa. Acest lucru le va permite sa capteze si sa urmareasca tot ceea ce este important pentru ei, prin intermediul tuturor dispozitivelor lor”.

Acest parteneriat este o alta caramida de rezistenta a strategiei Deutsche Telekom de a se diferentia de competitie prin oferirea celei mai extinse game de servicii inovative posibile. Astfel, Grupul DT se pozitioneaza la nivel european drept operatorul care furnizeaza servicii cu valoare adaugata, pe langa competentele sale de baza. 

Aplicatia va fi preinstalata pe cat mai multe terminale Android din portofoliu incepand cu primul trimestru din 2014 pe 11 piete, Austria fiind programata la inceputul celui de-al doilea trimestru. Versiunile in limbile locale sunt deja disponibile in Austria, Ungaria, Olanda, Polonia si Romania, versiunea in engleza a Evernote fiind disponibila in celelalte piete.

Deutsche Telekom lanseaza Evernote in Albania, Austria, Croatia, Cehia, Grecia, Ungaria, Muntenegru, Macedonia, Olanda, Polonia, Romania, Slovacia. 

DT a implementat aplicatia in 2013 in Germania. Evernote are in prezent peste 4 milioane de utilizatori in Europa.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: