EVOLIO lanseaza X8 Fusion, tableta quad-core convertibila

Data publicarii: 22-01-2014 | IT&C

Evolio lanseaza X8 Fusion, tableta Quad-Core convertibila, de 7,85”. 

X8 poate fi folosita ca o tableta, dar si ca un laptop de dimensiuni reduse prin cuplarea la tastatura de  care are si rol de protectie a ecranului cand se afla in pozitie inchisa. 

Evolio X8 este cea mai subtire tableta disponibila pe piata din Romania la acest moment, cu o grosime de doar 6,8 mm. 

Evolio X8 Fusion imbina caracteristicile de top ale tabletei si functionalitatea tastaturii care  modul de utilizare cand se editeaza texte, tabele, sau alte documente similare. 

Tableta Evolio X8 face parte din recent lansata gama Evolio X-treme, are un design compact si din aluminiu, ultra subtire, de doar 6,8 mm, si o greutate de 300 de grame. Tastatura bluetooth are, asemenea, un design compact, si numai 6 mm grosime.

Procesorul tabletei Evolio X8, Rockchip RK3188T, tactat la o frecventa de 1,4 GHz, ofera o putere  crescuta, pastrand in acelasi timp un consum scazut al energiei. 

Soft-ul de securitate preinstalat, de la Norton, protejeaza tableta si datele in caz de furt sau pierdere a acesteia, si asigura cea mai inalta protectie antivirus si antimalware existente pe piata. Sistemul Norton Mobile Security permite blocarea, stergerea datelor de pe ea sau declansarea unei alarme prin Pe langa Norton Mobile Security, Evolio X8 mai are preinstalate si aplicatii de continut precum PresaOnline si Seenow cu acces gratuit timp de o luna la peste 60 de posturi TV, seriale, filme, documentare, desene animate si emisiuni TV. 

 Tableta Evolio X8 se bazeaza pe sistemul de operare Android 4.2, are memorie interna de 8 GB, memorie RAM de 1 GB si slot MicroSD care suporta carduri de memorie de pana la 32 GB. Conectarea la internet se face Wi-Fi b/g/n sau prin modem 3G extern. Tableta permite, de asemenea, conectare Bluetooth 4.0 si HDMI. 

"X8 Fusion este gandita atat pentru folosirea in interes personal, cat si profesional, tableta putand fi usor transformata intr-un mini-laptop, prin cuplarea la tastatura dedicata.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: