Romtelecom si COSMOTE Romania extind termenul de plata a facturilor pentru abonatii sai din zonele afectate de conditiile de vreme severe

Data publicarii: 29-01-2014 | IT&C

Pe fondul fenomenelor meteorologice nefavorabile, Romtelecom si COSMOTE Romania au decis implementarea unor masuri menite sa vina in sprijinul clientilor din zonele afectate in aceasta perioada.

Astfel, companiile anunta extinderea cu 7 zile, pana la data de 06.02.2014, a termenului de plata a facturii pentru abonatii afectati de conditiile meteorologice severe din zonele in care s-a impus codul galben (Mehedinti, Dolj, Olt, Gorj, Valcea, Arges, Brasov, Covasna, Bacau, Iasi, Vaslui) si codul portocaliu (Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Ilfov, Bucuresti, Ialomita, Prahova, Buzau, Vrancea, Calarasi, Constanta, Tulcea, Galati, Braila). Masura vizeaza abonatii afectati de conditiile meteorologice nefavorabile din perioada curenta si imediat urmatoare, a caror data scadenta se incadreaza in acest interval. Extinderea se va adauga termenului de plata standard pentru clientii Romtelecom si COSMOTE Romania.