King lanseaza in Romania cel mai nou sistem de recrutare a angajatilor

Data publicarii: 19-02-2014 | HR/Cariere

Aplicatia King Challenge reprezinta o premiera si incepand cu luna februarie este disponibila si pentru profesionistii din IT din Romania

King Bucuresti anunta disponibilitatea aplicatiei King Challenge in Romania. Aplicatia este o premiera si reprezinta cel mai nou sistem de recrutare lansat de King pentru a atrage noi angajati in companie. King Challenge se adreseaza profesionistilor din IT, gaming sau marketing care doresc sa se alature uneia dintre echipele King din Stockholm, Londra, Malmo, Barcelona, Bucuresti, Berlin sau San Francisco si presupune parcurgerea unui set de intrebari pentru una dintre cele sase specializari disponibile. 

”Am incercat sa venim cu o modalitate inedita si, in acelasi timp, distractiva prin care sa atragem noi talente in companie. Aplicatia King Challenge este o premiera in domeniul recrutarii in gaming si prezinta avantaje atat pentru noi, cat si pentru candidati. Pe de o parte, candidatii isi pot face o parere despre asteptarile noastre si despre nivelul la care se situeaza, raportat la aceste asteptari. Pe de alta parte, noi avem ocazia sa ne facem o idee asupra cunostintelor reale ale candidatilor, inainte ca acestia sa vina la interviu”, declara Mihai Sfrijan, Head of Studio King Bucuresti. ”In plus, aplicatia reprezinta o modalitate distractiva de a-ti testa cunostintele intr-un anumit domeniu, indiferent daca vrei sau nu sa aplici pentru un post la King”, adauga Mihai Sfrijan. 

King Challenge pune la dispozitia profesionistilor sase tipuri de provocari, corespunzatoare uneia dintre urmatoarele specializari: Java, C++, Product/Business, Marketing, Data Science si ActionScript. Fiecare provocare contine un set de 21 de intrebari, propuse de angajatii King din studiourile din toata lumea. Jucatorii au la dispozitie un timp limitat pentru a raspunde la fiecare intrebare. In functie de punctajul obtinut, cei care parcurg quizz-ul primesc un calificativ. Candidatii care reusesc sa obtina un scor de cel putin 90% au posibilitatea de a-si trimite datele de contact impreuna cu raspunsurile la unul dintre studiourile King dorite si sa aplice pentru unul din posturile disponibile. 

King Challenge este un nou sistem de recrutare propus de King si reprezinta o premiera in industria de gaming. Incepand din luna februarie, aplicatia este disponibila si pentru Romania si face parte din campania de recrutare demarata de King anul trecut. Profesionistii romani din IT sau marketing au posibilitatea de a aplica pentru unul din posturile oferite de King, in oricare dintre cele sapte studiouri din lume. In prezent, studioul King din Bucuresti are 77 de angajati si continua sa angajeze oameni pe pozitii ca QA Practitioner, Data Scientist, C++ Game Developer (Mobile), Game Developer (Flash), Java System Developer, Producer, Test Automation Engeneer si UI Designer. 

Aplicatia King Challenge este disponibila pentru dispozitivele cu sistemul de operare iOS si Android si poate fi descarcata gratuit din magazinele App Store, respectiv Google Play.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: