Vodafone extinde reteaua de magazine in franciza la nivel national

Data publicarii: 26-02-2014 | IT&C

• Reteaua de magazine Vodafone in franciza cuprinde 19 unitati, in mai multe orase ale tarii, si va ajunge la 50, in urmatoarele doua luni

• Romanii cu initiativa care isi doresc sa dezvolte o afacere sub marca Vodafone se pot alatura acestui program, aplicand online pe www.vodafone.ro 

Vodafone anunta extinderea retelei de magazine in sistem de franciza la nivel national. Romanii cu initiativa din toata tara care vor sa porneasca o afacere se pot alatura acestui model de business, aplicand online pe www.vodafone.ro.

In prezent, Vodafone are 19 magazine deschise in sistemul de franciza, in Bucuresti, Iasi, Cluj, Arad, Falticeni, Piatra Neamt, Medias, Sighisoara, Bistrita, Viseul de Sus, Zalau, Uricani, Comarnic, Caracal, Mizil si Targu Mures, iar doua dintre acestea sunt deja aliniate la noua identitate si noul design global al Grupului Vodafone. Numarul acestora va ajunge la 50, in urmatoarele doua luni, si va continua sa creasca pe parcursul intregului an.

Programul de Franciza Vodafone este un model de business ce imbina experienta de retail Vodafone cu antreprenoriatul partenerilor de franciza. Magazinele din acest sistem au aceleasi standarde de imagine si calitate a serviciilor ca si magazinele Vodafone. Partenerii au acces la know-how-ul, sistemele si aplicatiile Vodafone, precum si la programele de pregatire pentru personalul de vanzari. 

"Prin acest program oferim partenerilor de franciza un business la cheie sub brandul Vodafone. Invitam romanii cu initiativa sa ne fie parteneri si sa isi dezvolte, impreuna cu noi, afaceri de succes. Ne dorim sa construim acest model de business alaturi de antreprenori locali cu o buna reputatie, experienta in domeniu, orientati spre rezultate, care au calitati demonstrate de conducere. Acestia trebuie sa dispuna de o baza de capital personal si sa-si doreasca sa dezvolte un business pe termen lung, sub marca Vodafone”, a declarat Alexandru Baloi, Director, Indirect Sales, Vodafone Romania.

Activitatea noului program este reglementata printr-un contract de franciza intre Vodafone si partener. La intrarea in acest model de business, se percepe o taxa de franciza care variaza intre 2.500 si 15.000 de euro, in functie de factori precum tipul locatiei, suprafata, zona geografica si nivelul de investitii necesar amenajarii si echiparii spatiului comercial. In plus, potentialul partener trebuie sa dispuna si de un capital de investitie ce porneste de la 10.000 de euro, care acopera garantia aferenta liniei de credit comercial si rulajul din primele doua luni de activitate.

Antreprenorii interesati pot afla mai multe informatii despre programul de franciza pe pagina www.vodafone.ro, la sectiunea Cariere/Partener de franciza Vodafone si se pot inscrie formal la sectiunea Cariere/Posturi disponibile, pozitia de Partener franciza Vodafone, in functie de regiunea si orasul de interes.

Vodafone are in acest moment aproape 200 de magazine proprii si alte cateva sute de magazine detinute de partenerii exclusivi.