BCR şi-a luat şef pe recrutare de la Uniqa

Data publicarii: 17-04-2014 | Finante-Banci

Gabriela Marin, un executiv cu o experienţă de peste 16 ani în domeniul resurselor umane, a fost recutată de BCR, cea mai mare bancă locală, pentru poziţia de director al diviziei de recrutare şi dezvoltare a băncii.

Anterior, ea a fost timp de mai bine de trei ani directorul de resurse umane al firmei de asigurări Uniqa (un jucător aflat pe locul 5 pe piaţa de profil), unde coordona politicile de HR pentru circa 1.300 de angajaţi.

Deşi BCR a închis anul trecut 60 de unităţi şi şi-a redus personalul cu peste 1.000 de oameni (până la circa 6.100 de angajaţi), banca a mai făcut recrutări pentru divizia de „workout” , unde angajaţii gestionează portofoliul de credite neperformante.

De asemenea, BCR mai gestionează un proiect prin care angajează studenţi sau proaspăt absolvenţi de facultate pentru reţeaua de retail, în regim part time. înainte de Uniqa, Marin a mai lucrat în companii precumPetrom timp de aproape şase ani (unde a fost, pe rând, HR project manager şi apoi senior HR manager) sau  Lagardere (un grup media unde a ocupat funcţia de HR manager).

Ea a mai lucrat în departamentul de salarizare şi relaţii de muncă al companiei de telecomunicaţii Mobifon – actualul Vodafone. Absolventă a Facultăţii de Sociologie - Psihologie din cadrul Universităţii „Spiru Haret”, Gabriela Marin a absolvit în 2013 cursurile Executive MBA la WU Executive Academy.

SURSA: ZF.