(P) Cum au reusit companiile mici si mijlocii din Romania sa realizeze economii semnificative la platile internationale, in anul 2016?

Data publicarii: 28-02-2017 | Finante-Banci

Comisioanele din platile internationale si operatiunile de schimb valutar reprezinta adesea costuri considerabile pentru companii. Acestea au un impact deosebit cu precadere pentru segmentul IMM deoarece firmelor mari, bancile le pot oferi un dealing in conditii foarte avantajoase. Cu toate acestea si pentru IMM-uri exista o solutie eficienta de economisire, iar aceasta este oferita de compania AKCENTA CZ.

AKCENTA CZ este o institutie financiara nebancara, aflata sub stricta supraveghere a Bancii Nationale, cu o experienta de peste 20 de ani in prestarea serviciilor financiare pe pietele din Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Romania, Ungaria, Germania si Franta.

Peste 29 de mii de clienti, in special companii cu activitate de import-export, folosesc deja serviciile Akcenta reusind astfel sa obtina economii semnificative la schimburi valutare precum si la platile internationale efectuate. Akcenta CZ, ofera clientilor sai (persoane juridice) cursuri personalizate de schimb valutar, comisioane minime sau zero pentru platile internationale, conturile curente interne in valuta straina (gratuit) prin care pot efectua sau incasa plati catre sau de la partenerii de afaceri, o platforma de internet sigura si rapida, posibilitea de acoperire impotriva fluctuatiei de curs valutar si multe altele. 

Procesul de lucru cu Akcenta este foarte simplu si nu necesita din partea clientilor nici macar sa isi schimbe banca locala. Tranzactiile sunt realizate foarte usor fie prin utilizarea platformei online OLB, care ofera informatii in timp real cu privire la cursurile valutare, fonduri banesti, conversii, status plati si incasari, fie prin suportul telefonic sau din teren al reprezentatilor Akcenta CZ. 

Pe langa valutele obisnuite (EUR, USD, PLN, HUF, GBP, CHF, JPY, AUD, CAD, DKK, SEK, NOK, CZK, TRY, RUB, CNY) prin Akcenta se pot realiza plati simple in alte peste 120 de valute mondiale. Ca si exemplu obisnuit, un client ce efectueaza un schimb valutar in valoare de aproximativ 40 000 EUR lunar, economiseste in fiecare luna aproximativ 300 EUR din diferentele de curs valutar la care se adauga si economisirea din platile externe, pentru care Akcenta are comisioane minime sau chiar zero, in cele mai multe din cazuri.  

Prin Akcenta CZ, fiecare companie se bucura de solutii personalizate, rapiditate si siguranta maxima pentru operatiuni de schimb valutar, plati internationale si acoperire impotriva riscului de curs valutar. 

Pentru informatii si detalii complete despre cum puteti deveni client Akcenta CZ va invitam sa vizualizati website-ul companiei: www.akcenta.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: