CNAIR: Restrictii de circulatie pe Transfagarasan, luni, pentru filmarea unui spot publicitar

Data publicarii: 24-09-2017 | Economie
  •  Print
  • Bookmark & Share

Circulatia rutiera va fi restrictionata, luni, pe Transfagarasan, intre orele 8:00-19:30, pentru filmarea unui spot publicitar, informeaza, sambata, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Luni, 25.09.2017, pe DN 7C (Transfăgărășan), pe un sector de drum dintre Bâlea Lac și Bâlea Cascada, cuprins între km 126+000 — km 135+000, circulația rutieră va fi închisă pentru 10 minute la interval de 30 de minute, între orele 8:00-19:30", potrivit unui comunicat al CNAIR.

Închiderea circulației pe sectorul de drum menționat se impune pentru filmarea unui spot publicitar în condiții de siguranță a circulației, subliniază compania.

"Acțiunea spotului va consta în conducerea unui autoturism sport pe acest segment de drum de către Titi Aur", se precizează în comunicat.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sau de pe pagina sa de internet: www.cnadnr.ro.

Sursa: Agerpress