Situatia companiilor feroviare, analizata de noul ministru al Transporturilor impreuna cu liderii sindicatelor din sector

Data publicarii: 20-10-2017 | Economie

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a discutat, joi, cu liderii federatiilor sindicale feroviare despre situatia existenta la nivelul companiilor din calea ferata, solutii pentru imbunatatirea conditiilor de munca si actele normative care trebuie promovate pentru dezvoltarea domeniului feroviar, informeaza MT.

"La început de mandat vreau să vă transmit dumneavoastră și oamenilor pe care îi reprezentați că veți avea în mine un partener de dialog. Ceea ce, însă vă cer, atât dumneavoastră cât și angajaților din companiile feroviare este să începem să reconstruim ce a reprezentat odată calea ferată. Nu va fi un drum ușor dar aveți alături un om care știe ce înseamnă disciplina, profesionalismul și onoarea. Până în prezent tot ceea ce am construit, am realizat pentru că am avut alături o echipă. De aceea, vă invit să fiți alături de mine, să avem un dialog sincer, constructiv iar dacă vor mai fi și greșeli, să le corectăm cât mai repede", a spus Felix Stroe.

Ministrul Transporturilor a deschis, astfel, seria de întâlniri cu partenerii sociali ce activează în domeniile de activitate gestionate de minister.

Sursa: Agerpress