Seful Garii de Nord si directorul Regionalei CF Bucuresti au fost demisi

Data publicarii: 23-10-2017 | Economie

Seful Garii de Nord, Mihai Candea, si directorul Regionalei CF Bucuresti, Laurentiu Maraloi, au fost schimbati din functii dupa ce ministrul Transporturilor, Felix Stroe, s-a declarat nemultumit de modul de administrare si de intretinere a Garii de Nord.

"În această dimineață, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a decis schimbarea din funcție a directorului Regionalei Căi Ferate București și a șefului Gării de Nord. Ministrul Transporturilor s-a declarat total nemulțumit de modul de administrare și de întreținere a Gării de Nord și a dispus demiterea imediată a celor doi reprezentanți ai Regionalei de Căi Ferate București: Laurențiu Maraloi, directorul Regionalei CF București, și Mihai Cândea, șeful Gării de Nord", informează, luni Ministerul Transporturilor printr-un comunicat remis AGERPRES.

Activitatea Regionalei CF București va fi coordonată de Marcel Pioaru, șeful Serviciului de Siguranță a Circulației, iar Mihai Tănase, șef adjunct Gara de Nord, va conduce provizoriu activitatea în stația București Nord.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: