Peste 200 de agentii si tour-operatori vor expune pe o suprafata de 8.000 de metri patrati la Targul de Turism al Romaniei

Data publicarii: 14-11-2017 | Economie

Peste 200 de agentii si tour-operatori vor fi prezenti la editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei (TTR), care va avea loc intre 16 si 19 noiembrie 2017 la Romexpo.

Gradul de internaționalizare al târgului este de 15%, 13 țări promovându-și zonele și obiectivele turistice atractive, respectiv Austria, Bulgaria, Cuba, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Palestina, Polonia, România, Spania, Emiratele Arabe Unite, Ucraina.

Târgul de Turism al României vine cu oferte avantajoase pentru vacanțe de Crăciun și Anul Nou, city-break-uri sau early booking pentru sejururi și excursii în sezonul primăvară — vară 2018. Tour-operatorii propun pe parcursul celor patru zile de târg mii de pachete care vizează turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură.

Vizitatorii TTR vor găsi pachete turistice avantajoase, potrivite oricărui buget sau tip de călătorie, cu discount-uri considerabile, gadget-uri și accesorii utile, adaptabile, în funcție de tipul și scopul călătoriilor, oferte și evenimente de promovare a diferitelor destinații românești, montane sau de pe litoralul Mării Negre.

La TTR sunt prezente și centre culturale și turistice, care au ca obiectiv promovarea zonelor rurale din România, bogate în obiective de interes și revitalizarea tradițiilor și meșteșugurilor locale, atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini. Multe alte zone turistice din România sunt promovate la târg prin intermediul consiliilor județene și locale — județul Mureș, județul Hunedoara, municipiul Piatra-Neamț, stațiunile județului Bacău (Slănic Moldova, Târgu Ocna, Moinești), orașul Techirghiol, a cărui principală atracție este Sanatoriul Balnear și de Recuperare.

Cuba, Palestina și Bulgaria vin cu oferte speciale pentru turiști și călători, fiind țări care au statutul de participanți oficiali ai evenimentului.

La TTR se vor oferta atât destinații binecunoscute, precum Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Spania, Franța, Marea Britanie, cât și oferte către destinații exotice: Mauritius, Maldive, Caraibe, Malta, Canare, Madagascar, Reunion, Singapore, Seychelles.

De la târg nu lipsește turismul de aventură, ofertele în cazul acestuia fiind adresate grupurilor între 6 și 10 persoane, spre destinații necunoscute sau inaccesibile turiștilor de masă.

Târgul de Turism al României este perioada în care vacanțele se ofertează la costuri foarte avantajoase față de alte perioade ale anului, atât în privința transporturilor, cât și a cazărilor. Companiile și agențiile de transport vin cu nenumărate bonusuri, carduri de fidelitate și aplicații web.

Printre ofertele companiilor de transport se remarcă cele ale CFR Călători care, pe parcursul TTR, vine cu 45% reducere la cumpărarea biletelor de tren, valabile până la data de 15 decembrie 2017 (biletele pot fi valabile până la data de 14 ianuarie 2018). CFR aduce la TTR Cardul TrenPlus GOLD (250 de lei) care intră pe piață din 16 noiembrie 2017. Pe baza acestuia, se pot achiziționa bilete de tren timp de un an cu 40% reducere.

TAROM Tours vine pe parcursul zilelor de târg cu reduceri tarifare pe cursele interne și externe, vouchere pentru viitorii pasageri, precum și pachete turistice, inclusiv pentru piețele de Crăciun din marile orașe europene.

Programul de vizitare al TTR este în zilele de 16 — 18 noiembrie, între orele 10:00 și 18:00, iar pe 19 noiembrie între 10:00 și 16:00. Prețul biletului de intrare este de 10 lei/zi, de gratuitate beneficiind copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: