GastroPan: 130 de furnizori din 22 de tari isi prezinta inovatiile tehnologice si ideile de afaceri, in perioada 28 - 30 martie, la Arad

Data publicarii: 15-03-2019 | Economie
Expozitia Internationala GastroPan - cel mai important eveniment profesional dedicat afacerilor din panificatie, cofetarie si HoReCa - se desfasoara in perioada 28 - 30 martie 2019 la Arad, unde peste 130 de furnizori din 22 de tari cu traditie in domeniu isi vor prezenta inovatiile tehnologice, echipamentele, ingredientele, ustensilele, solutiile si ideile de afaceri. Organizatorii mizeaza in acest an pe un numar de 20.000 de vizitatori: antreprenori, specialisti si furnizori din industria de profil. "GastroPan este o sursa de inspiratie pentru vizitatori, acestia intrand in contact direct cu cele mai noi echipamente, ingredientele si tehnicile de lucru care pot fi experimentate la standurile expozitiei. Comparativ cu anii anteriori, in ofertele expozantilor se observa o crestere a calitatii si diversitatii produselor si serviciilor din domeniu. Producatorii urmaresc sa asigure valoarea nutritionala, gustul si prospetimea produselor, iar in ceea ce priveste tehnologia, tendinta este digitalizarea si automatizarea productiei, pentru a substitui deficitul de forta de munca. Latura comerciala a acestor afaceri cunoaste, de asemenea, o imbunatatire continua, observandu-se accentul mare pe care operatorii il aloca interactiunii directe cu consumatorii", precizeaza reprezentantii Boro-Info Group, organizatorul evenimentului. Portii mai mici, dar cu valoare adaugata mai mare, brutarii cu optiune de servire a mesei, hoteluri cu produse de patiserie proaspat coapte, inghetata artizanala preparata in fata clientului, torturi fara zahar, paine fara gluten sau deserturi fara lactoza, toate acestea sunt doar cateva din tendintele care vor fi prezentate in perioada 28-30 martie, la Arad, in cadrul Expozitiei Internationale GastroPan. Circa o treime dintre expozantii GastroPan 2019 vor sosi din 22 de tari cu traditie in panificatie, cofetarie si HoReCa, atrasi fiind de potentialul pietei romanesti. Romania este vazuta de investitori drept tara UE cu cel mai mare consum anual de paine pe cap de locuitor (82 kg, potrivit datelor ROMPAN si Gfk), cu o economie in crestere sustinuta si o piata de alimentatie publica de peste 20.000 de companii care investesc permanent in satisfacerea nevoilor consumatorului modern. "GastroPan este un adevarat generator de trenduri pentru orice brutarie, cofetarie, patiserie, gelaterie, pizzerie, bar, cafenea, hotel sau restaurant, dar si pentru persoanele dornice sa porneasca o afacere de profil", mai spun organizatorii. Expozitia poate fi vizitata la Expo Arad, pe o suprafata de 7.200 mp, in perioada 28-30 martie, intre orele 10:00 - 18:00, pe baza de talon de acces.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro:

Banknews.ro foloseşte fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe site-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

AM ÎNTELES

Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Politica de Confidențialitate | Politica de Cookie